Noul tău BANIVERS. Workshop transformațional, 9-10 septembrie 2017, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 august 2017, 4983 vizualizari

Te invit la un workshop de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit:

Noul tău BANIVERS

Creativitate şi Uşurinţă cu Banii 

9-10 septembrie 2017, Bucureşti, cu Nicoleta Svârlefus

Realitatea banilor din viața ta... Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atâtea poveşti avem, (ne) spunem şi ascultăm despre bani, încât banii nu au loc de ele. În fundal, deţinem un "manual de semnificaţii" atribuite banilor iar cu acestea re-creăm iar şi iar o realitate a lipsei. Avem tot felul de puncte de vedere şi definiţii despre bani, preluate şi învăţate, dintr-o era a inconştienţei, când prea puţini oameni realizau că banii nu sunt altceva decât energie, nici mai bună nici mai rea decât orice altă formă de energie disponibilă în experienţă umană. 

Printre altele, am învăţat să ne raportăm la bani că la o putere aflată în afară noastră, de care depindem, căreia trebuie să ne supunem, pentru câştigarea căreia e necesar să luptăm şi să ne sacrificăm...

 

Hai să identificăm si curățăm (măcar) câteva dintre semnificaţiile limitative atribuite banilor, să aducem mai multă conştiență în această zona de viaţă, să creăm diferit, dintr-o nouă energie, din alegere.  Cu putere, creativitate și... deschidere, posibilități, permisivitate. Să ne antrenăm în a utiliza energia care îi creează şi care noi suntem. Ne jucăm cu convingerile şi dincolo de ele, ne jucăm şi la propriu. 

Dacă e DA in corpul tău acum, dacă vrei să creezi un univers diferit al tău și al banilor, propriul BANIVERS pe care îl alegi, îngrijești și creezi cu bucurie, vino și tu!

Vreau și eu un nou BANIVERS!

Când?

Sambata si duminica, 9-10 septembrie - BUCUREŞTI, 10:30- 18:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea şi o pauză de prânz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicată participanţilor.

Cost  participare: 

 

Condiție de participare: să fi participat la cursul de bază "Traieste viata pentru care ai fost creat", live sau online. 

Înscriere:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 & 0723 385 558  - Cristina Ciobanu, organizator şi asistent workshop

Numărul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrală a taxei de participare şi completarea formularului de înscriere. Locurile se vor ocupa în ordinea confirmărilor de plată.

Pentru alte informaţii, îţi răspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te aşteptăm cu drag!

 
*Creație banner: Gabriel Vasilescu

Astro Shop

Cele mai noi articole