Ne-am redeschis portile! - Revelion 2012 la Satya

Autor: Nicoleta - vineri, 30 decembrie 2011, 2121 vizualizari

Te anunţăm cu bucurie că la momentul solstiţiului de iarnă, simbol al renaşterii, Casa Satya si-a redeschide porţile-i luminoase, după o scurtă pauză de schimbări interioare. Casa Satya, cea care te-a încântat şi altă dată, se întoarce, oferindu-ţi noi şi ingenioase preparate culinare cu savori speciale, care nădăjduim că îţi vor bucura clipele petrecute alături de noi.

Restaurantul Satya
Continuăm conceptul de alimentaţie sănătoasă şi delicioasă în acelaşi timp, îmbogăţind meniul cu noi reţete vegane şi raw precum şi altele, pe care le vom aborda în premieră. Atmosfera caldă, îmbietoare prin decor şi ambianţă, este îmbogăţită cu un separeu, excelent pentru întâlniri private.

Noutate: Ceinaria Satya
Te invităm cu drag să păşeşti în această tainică oază de pace şi armonie, pentru a savura ceaiuri şi delicatese. Prepararea şi oferirea lor sunt inspirate de ritualurile autentice orientale. Ambianţa este completată de o colecţie de cărţi pentru minte şi inima.

Revelion 2012
În spiritul acestui nou-început al Casei Satya, dorim să celebrăm împreună intrarea într-un 2012 al Renaşterii Spirituale printr-un REVELION inedit.

Pentru că se apropie cea mai importantă noapte a anului 2011, te anunţăm cu bucurie că Satya te aşteaptă, împreună cu cei dragi, pentru a trece pragul spre 2012 alături de noi, în ambianţa de care te-ai îndrăgostit.

Revelionul este unul al socializării, la Satya. De aceea, îţi vom pune la dispoziţie jocuri de societate şi un dj set cu muzica goa, printre altele, ce îţi va mişca atât trupul cât şi sufletul. Vom lumina cerul cu artificii, într-o odă a bucuriei, şi, în acelaşi timp, îl vom aglomera cu baloane umflate cu heliu, ce vor duce spre Cosmos toate experienţele, gândurile, trăirile negative, dar şi dorinţele, visurile şi aspiraţiile fiecaruia dintre noi, marcând astfel momentul de început al anului 2012. Nu am uitat nici de terapie…“râso-terapie”, adică, iar dacă simţi că ar lipsi ceva pentru ca starea să-ţi fie aceeaşi cu a Universului, ne deschidem în faţa ta pentru propuneri.

Meniu 1
În seara de Revelion, pe masa ta vor dansa într-o coregrafie culinară drob de legume cu pleurotus şi minitarte cu spanac şi ciuperci, acompaniate într-un vals dulce-amărui de o salată de andive cu portocale, ca mai apoi, la ora 0, somonul cu sote de legume să marcheze cum se cuvine trecerea într-un 2012 savuros şi plin de bucurie. Nu am uitat de sărmăluţele în foi de viţă, în care am am pus ciupercuţe şi cous-cous. Ca desert, ţi-am pregătit o delicioasă plăcintă cu dovleac şi nuci, iar în pahare vor curge în cascade şampania, vinul alb, kombucha şi hidromelul.

Meniu 2
Pour les connaisseurs am alcătuit un platou ce îţi va stimula papilele gustative prin rulada cu brânză rockford, ţelină, pentru aroma-i inconfundabilă, şi minitarte cu spanac şi ciuperci. Toate acestea vor fi completate de o salată mixtă, în care am amestecat perele cu parmezanul. Vei avea ocazia să începi 2012 cu o combinaţie culinară cu totul deosebită - creveti gratinaţi cu sote de spanac, rulou din dovlecel cu legume garnisite cu orez, iar ca desert, vom scoate din cuptor o plăcintă cu brânză şi stafide.
Şampania, vinul alb, kombucha şi hidromelul îţi vor hidrata Fiinţa, în ceea ce va fi un Revelion inedit.


Detalii
Preţ: 330 lei
Ora: 20:30
Te rugăm să confirmi prezenţa la nr de tel:
0736 392 587 & 0736 392 584


Cu drag,

Noua Echipă SatyaAstro Shop

Cele mai noi articole