Miracole si Abundenta. Curs online

Autor: Alina Albert - miercuri, 24 octombrie 2012, 2625 vizualizari
Miracole si Abundenta. Curs online

După experienţa minunată în ce priveşte cursul “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat”, am adaptat pentru online şi al doilea modul:

Miracole şi Abundenţă

Este un curs individual, cu îndrumare specifică, structurat în 12 lecţii (format pdf). Cursul se desfăşoară pe email şi, opţional, conţine şi şedinţe telefonice. Participanţii în acest program (curs+ consiliere online) primesc câte o lecţie la 3-4 zile. După acest interval în care practică, exersează, integrează informaţia etc, trimit feedback şi primesc îndrumarea necesară împreună cu lecţia următoare.
Fiecare lecţie conţine o parte “teoretică” şi una practică formată din exerciţii, meditaţii, afirmaţii. Lecţiile sunt create astfel încât să fie uşor de integrat.

Misiune şi angajament:

Cursul “Miracole şi Abundenţă” (formă revizuită a cursului pe care l-am susţinut 3 ani la sală: “Trăieşte miraculos”) abordează tema abundenţei din mai multe unghiuri, dizolvând credinţele vechi, limitative, şi oferă o percepţie nouă, un spaţiu nelimitat de posibilităţi, claritate în privinţa procesului creaţiei.

Participanţii în acest program au mărturisit că nu au experimentat niciodată viaţa, aşa cum li s-a întâmplat pe parcursul acestui program, şi că nu au fost niciodată mai conştienţi de puterea lor interioară, de capacitatea de a se abandona în momentul prezent, de a iubi şi accepta realitatea prezentă, de a se simţi liberi.

Acest curs îşi propune să lucreze, nu atât asupra realităţii fizice (banii existenţi în viaţa ta, rezultatele concrete, succes), ci mai ales asupra conştiinţei abundenţei şi prosperităţii. Conceptul abundenţei este văzut ca un acces liber la resursele nelimitate ale Universului. Căci locul în care îţi da întâlnire Dumnezeu este conştiinţa ta. Pe acest principiu, dorinţele tale e necesar să fie mai întâi îndeplinite în conştiinţa ta. Şi chiar dacă nu le vezi încă manifestate în realitatea fizică, poţi fi deja recunoscător.

Majoritatea oamenilor depun din ce în ce mai mult efort acolo, afară,  în lumea fizică. Ei cred că abundenţa din viaţa lor depinde de cineva din afară: de bani, de anumite persoane şi circumstanţe. Ei îşi pun astfel puterea în afara lor uitând că acolo se află doar efectele, nu şi cauza. Adevărata cauză a prosperităţii este prezenţa interioară, nivelul de conştiinţă, integrarea credinţei că abundenţa este la îndemâna tuturor şi este dreptul fiecăruia încă de la venirea pe acest pământ.

Pentru a trăi o viaţa în abundenţă nelimitată, nu e nevoie de efort, chin, înverşunare sau luptă, căci acestea sunt incompatibile cu abundenţa. E însă necesar să te concentrezi asupra Sinelui Divin, asupra realizării interioare, prin iubire. Căci acolo este sursa abundenţei pe care ai căutat-o atâta. Nu e nevoie să te ocupi de împlinirea dorinţelor, ci să crezi în împlinirea lor, să ai încredere în Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu.

Tot ce vedem în exterior există mai întâi în interior. Tot ce manifestăm în afară a existat mai întâi în conştiinţa noastră. De aceea, cauza abundenţei este conştiinţa şi nu banii, jobul, oamenii, partenerul (acestea sunt efecte). Nu este nenatural să trăim în abundenţă, ci este complet nenatural şi absurd să supravieţuim în lipsa ei. Abundenţa materială este consecinţă firească a abundenţei spirituale, în viaţa unui om care Îl simte şi cunoaşte pe Dumnezeu,  bucurându-se de darurile Sale în lumea aceasta fizică.

Teme, în linii mari:

1. Credinţe şi convingeri limitative despre abundenţă

2. Crearea abundenţei- instrumente (prezenţa, adevărul, responsabilitatea, acceptarea, iertarea, iubirea, recunoştinţa)

3. Acceptarea schimbărilor

4. Miracole

5. Legea atracţiei

6. Puterea intenţiei

 Astro Shop

Cele mai noi articole