MERIT SA MA IUBESC! Workshop, 3 martie 2013

Autor: Nicoleta - luni, 18 februarie 2013, 1586 vizualizari
MERIT SA MA IUBESC! Workshop, 3 martie 2013

Daca inca ai dificultati in a face alegeri pentru binele tau, daca ai asteptari de la tine si de la oamenii din viata ta, daca nu poti oferi iubire fara sa pui conditii, daca te temi ca iubirea oferita sau primita nu e suficienta, daca nu poti inca sa-ti manifesti plenar inima, iti propun sa practicam impreuna, in cadrul workshopului- eveniment:

MERIT SA MA IUBESC asa cum sunt

cu Dr Nicoleta Svârlefus

3 martie 2013, Bucuresti

Totul pleaca din iubire si se intoarce in iubire. Aceasta este singura cale!

Acest seminar este creat pentru tine, daca raspunsul este afirmativ, la macar una din intrebarile de mai jos:

Iubirea de sine se reflecta in iubirea manifestata fata de toti oamenii din viata ta si in toate rezultatele tale. Asa cum te iubesti pe tine, ii iubesti pe ceilalti. Iubirea si respectul de sine determina nivelul de implinire in orice domeniu de viata.

Daca inca mai conditionezi iubirea, este pentru ca iti pui conditii tie insuti, te critici si pui presiune pe tine, incercand sa fii perfect. Daca inca mai exista oameni in viata ta pe care nu ii poti accepta, ierta, iubi, este pentru ca inca mai sunt in tine aspecte pe care nu le poti integra si accepta. Si oricat te-ai stradui sa-ti reversi iubirea, neconditionat, in afara, nu functioneaza pana cand nu te iubesti pe tine total si complet. Tot ce e in afara este doar oglinda a ceea ce este inauntru.

Inima este centrul iubirii. Mintea este cea care o acopera, gandind mereu ca nu e de ajuns, ca tu nu esti suficient de bun, ca nu meriti. Resentimentele sunt cele care au inchis-o.

Pentru a-ti deschide tot mai mult inima si a-ti goli mintea, e nevoie de antrenament, de practica. Asta vom face noi in cadrul acestei intalniri. Vom practica, ne vom intoarce Acasa, in inima.


Desfasurare:

Expunere interactiva, exercitii, meditatii.

Unde?

Locatia va fi anuntata participantilor.

Cand?

Duminica, 3 martie 2013, 10:30- 19:00h (cu pauze mici de cafea si o pauza mare in jurul orei 14:30)

Cui se adreseaza?

In special celor care au participat (live sau online) la cel putin unul dintre workshop-urile "Traieste viata pentru care ai fost creat", "Traieste miraculos", "Acces la Miracole si Abundenta", "Traieste-ti Divinitatea", "Relatii Constiente". Insa, in limita locurilor disponibile, inscrierea este posibila pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca perceptia asupra sinelui, sa se impace cu tot ce este si nu este, sa traiasca in armonie si acceptare de sine.

Inscriere:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 (Isabela Cosneanu- producator eveniment)

Numarul de locuri- limitat. Rezervarea unui loc este posibila doar prin completarea formularului de inscriere si a achitarii taxei de participare (partiale sau integrale).

Investitie:

Asistent workshop şi invitat special: Cristina Ciobanu!

Va asteptam cu inima deschisa!

*Creatie banner: Gabriel Vasilescu


Astro Shop

Cele mai noi articole