Mercur retrograd (19 mai- 12 iunie). Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 18 mai 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 13 mai 2015, 1140 vizualizari
Mercur retrograd (19 mai- 12 iunie). Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 18 mai 2015, Bucuresti

Sunt zile interesante. Cu energie creatoare, desi pare ca totul s-a oprit in felul pe care-l stiam noi. Tocmai pentru ca e nevoie de o intelegere noua a unor situatii vechi. Urmeaza Mercur retrograd in Gemeni (19 mai-12 iunie) imediat dupa Luna noua in Taur (18 mai)... E timpul sa  ne miscam inainte... altfel. E timpul pentru prioritati noi si o revizie interioara... 

Iar pentru asta e necesar sa privim cu atentie la viata noastra si la noi. Sa fim angajati sa intelegem la un alt nivel ceea ce iese la suprafata in urmatoarea perioada. Sa avem rabdare. Ne indreptam spre un nou punct de echilibru trecand printr-un culoar de intelegere noua, cu o perspectiva noua...

Mercur retrograd este mereu un spatiu al revelatiilor, clarificarii, inspiratiei si intelegerii. In functie de zona activata in harta ta natala, te sprijina sa intelegi unde sa-ti indrepti atentia si ce instrumente ai la indemana pentru a trece mai usor prin aceasta revizie interioara. 

Daca vrei sa intelegi ce mesaje are Mercur pentru tine si cum sa integrezi mai usor energia urmatoarelor saptamani, te asteptam pe 18 mai  la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

La Luna noua, intelegeri noi!

Vei prima harta ta natala si te voi sprijini sa te imprietenesti cu acel segment de viata activat de Mercur si sa folosesti cat mai mult din potentialul de schimbare si reechilibrare pe care contextul astrologic il contine. De asemenea, vei afla in ce zona de viata este terenul fertil pentru a pune seminte noi, la Luna noua. Astfel, vei putea inainta cu mai multa constienta in viata ta.

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Luni 18 mai, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu sambata 16 mai la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!Astro Shop

Cele mai noi articole