Mercur in Rac (8-23 iulie 2015). Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 8 iulie, București

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 03 iulie 2015, 998 vizualizari
Mercur in Rac (8-23 iulie 2015). Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 8 iulie, București

Dupa o lunga calatorie prin Gemeni (mai bine de doua luni), Mercur, astrul comunicarii, isi face intrarea in Rac pe 8 iulie si parcurge rapid acest semn (pana pe 23 iulie).

Gandire intuitiva

Cu Mercur in Rac, argumentele si logica sunt inlocuite de sentimente, de intuitie, imaginatie si creativitate. Daca pana acum am avut o gandire bazata pe logica si am fost concentrati pe transmiterea informatiilor, acumularea de cunostinte, schimbul de idei si receptionarea/comunicarea mesajelor, acum, cu Mercur in Rac, ne intoarcem la matca. Acum devine important ce simtim, cuvintele sunt impregnate de emotie si sunt rostite fie pe post de scut (cand ne simtim siguranta amenintata), fie pe post de impartasire a sentimentelor, fie pentru comunicarea si dezvoltarea ideilor creative.

Intuitia devine ghidul nostru interior cel mai de pret, alegerile din inima creeaza o realitate tamaduitoare si implinitoare, un drum adecvat si acordat perfect cu cine suntem in acest moment.

Empatie

Mercur in Rac este sensibil la emotiilor celor din jur. El percepe vibratia colectiva, prin urmare in acest rastimp (8-23 iulie) e posibil sa fim mult mai sensibili si vulnerabili, mult mai usor de destabilizat prin influenta celorlalti, de aceea e important sa stim sa facem diferenta 

Intensitate

Mercur nu este singur in Rac, acolo se afla deja Soarele si Marte, prin urmare este accentuat acum tot ce tine de acest semn. Totul este trait intens, interiorizat. Lucrurile nerezolvate, in special cu familia si viata noastra personala, capata caracter de urgenta. Devin o necesitate de neamanat: securitatea emotionala, , stabilitatea, vindecarea radacinilor, intoarcerea in unele contexte de viata de mult apuse, pentru a obtine si crea o perceptie insanatosita si imbunatatita asupra acestora.

Memorie

Mercur in Rac este recunoscut pentru memoria excelenta. Putem invata mai usor ceva ce ne place, in aceasta perioada. Sau putem reveni asupra unor cunostinte pentru a le aprofunda. Amintirile sunt mai vii, povestile din copilarie sunt deliciul intalnirilor cu oameni dragi, legaturile cu locul natal, cu casa, familia... sunt tot mai atent analizate si tot mai des invocate, fie pe post de cauze (si scuze) pentru esec, fie pentru justificarea identitatii sau ca motiv de mandrie...

Inspiratie

Cu cat ne acceptam si intelegem mai bine emotiile si sentimentelor, cu cat lucram mai constient la a ne creste inteligenta emotionala, cu atat mai multa inspiratie avem in aceasta perioada. Orice act creativ, mai ales daca implica scrieri, este avantajat si se poate finaliza cu rezultate uimitoare. 

Vindecare

Accentul este pus pe vindecare emotionala, prin iertare, compasiune, iubire, acceptare. Relatiile cu parintii, situatiile tensionate care vizeaza familia, locuinta, caminul, se cer transate, clarificate, puse pe o directie noua. Cu cat mai multa intelepciune si constienta exista, cu atat mai frumos se pot aseza lucrurile.

Daca vrei sa intelegi mai bine rolul lui Mercur (si al celorlalte planete) in Rac, daca vrei sa stii in ce zona a hartii tale natale se afla Racul, cum este activata de planetele prezente acum in acest semn si cum poti folosi aceasta energie cat mai constructiv, constient si benefic pentru tine, te asteptam la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, miercuri 8 iulie.

Vei primi harta natala printata si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de vindecare, eliberare si transformare, ce alegeri sunt posibile pentru tine si care este abordarea potrivita astfel incat sa creezi spatiu pentru usurinta si binecuvantari. 

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Miercuri 8 iulie, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana luni 6 iulie inclusiv, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

12 locuri disponibile

Te asteptam cu drag si inspiratie!Astro Shop

Cele mai noi articole