MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 10 septembrie 2021, 6850 vizualizari

MASCULIN & FEMININ

Conectare. Comunicare. Evoluție.

De mii de ani, poate dintotdeauna, între masculin și feminin, bărbat și femeie, a existat o punte aparentă, fragilă, datorită căreia conectarea este mai mereu superficială, subminată de lupta pentru care părem să fim pregătiți permanent. O luptă care poate fi sesizată atât la nivel energetic, cât și la propriu, în conflictele relaționale care scad atât de mult calitatea vieții și șubrezesc inclusiv sănătatea fizică a celor implicați. 

Viața înseamnă RELAȚII. Iar în această mare de relații, de a căror împlinire avem nevoie pentru a avea o viață cât mai frumoasă și sănătoasă, relațiile de cuplu ocupă un loc privilegiat, pentru că, cel puțin teoretic, acestea sunt experiența noastră de intimitate, conectare și chiar vindecare. Numai că, după cum observăm și după cum și statisticile/cercetările de specialitate o confirmă, relațiile sunt mai degrabă câmpuri de luptă, decât oportunități de conectare sufletească și întregire spirituală. În relații, tindem mai degrabă să ne apărăm unii de alții, pentru că, la nivel inconștient și nu numai, ne așteptăm să fim atacați, răniți, judecați.

Astfel, confruntarea este prezentă în dialogurile noastre, mai des decât conectarea. În loc să acceptăm diferențele dintre noi și să încercăm să înțelegem lumea celuilalt, tindem să vedem lucrurile doar din perspectiva personală. Iar asta ne afectează emoțional, spiritual și fizic. 

Suntem Nicoleta și Cornel Svârlefus și te invităm să vii alături de noi, la seminarul online pe care îl organizăm și susținem în premieră în această formulă: MASCULIN și FEMININ

După aproape 20 de ani de parteneriat și călătorie împreună, după nenumărate procese vindecătoare în care ne-am susținut reciproc, venim să împărtășim din înțelegerea pe care o avem în prezent, despre conștiența într-o relație și mai ales despre conectare și susținere, ca piloni ai unei relații din ce în ce mai sănătoase și armonioase. 

Cum ar fi dacă am înțelege cum ne alegem unul pe celălalt, dacă am ști ce răni stau la baza reacțiilor noastre în cuplu și care este impactul inconștientului în dinamică relațională? Cum ar fi dacă, în loc să ne luptăm unul cu celălalt, din cauza frustrării provocată de diferențele pe care le respingem, ne-am conecta unul cu celălalt fiind mereu dispuși să ne înțelegem lumile diferite? 

 🔸Ce înseamnă energie masculină, respectiv feminină?

 🔸Care este rolul biologic al bărbatului, respectiv al femeii?

 🔸Cum a apărut conflictul masculin-feminin și cum îl recunoaștem în relațiile noastre?

 🔸Care este principiul atracției și cum ne alegem partenerii/pertenerele?

 🔸Care este rolul esențial al unei relații?

 🔸Cum aducem mai multă armonie, înțelegere, iubire și conștiență în relații?

Dacă și pe tine te interesează acest subiect, dacă îți pui aceste întrebări și vrei să primești inspirație, o perspectivă nouă și mai multă claritate, împreună cu oameni care au aceleași căutări, te așteptăm cu drag!

 

Când? Sâmbătă, 25 septembrie 2021

Începem la ora 10:30, încheiem în jur de ora 15:00, cu pauză de 30-40 min la prânz și una sau două pauze scurte.

Contribuția ta: 250 lei

Unde? Online, pe ZOOM

 

Înscrieri:

Îți poți rezervă locul cu un email la nico.svârlefus@gmail.com Vei primi detaliile de înscriere și toate informațiile necesare. Numar de locuri limitat!

Te așteptăm cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole