Marte in Rac (24 iunie-8 august). Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus- 25 iunie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 22 iunie 2015, 953 vizualizari
Marte in Rac (24 iunie-8 august). Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus- 25 iunie 2015

Marte in Rac- Calea luptatorului vigilent

Odata cu intrarea lui Marte in Rac, ne adunam ostile, ordonam retragerea lor din campul bataliei. Daca in ultimele saptamani, energia accentuata a Gemenilor ne-a pus pe drumuri, pe cautat, invatat, cercetat, aflat, explorat posibilitati, acum aceasta energie este inlocuita treptat cu una ceva mai conservatoare si prudenta, dar receptiva si vigilenta, a Racului.

Incet, incet, planetele din Gemeni migreaza spre Rac. Dupa ce Soarele s-a instalat in Rac pe 21 iunie, Marte il urmeaza pe 24 iunie, iar pe 8 iulie cei doi astri il asteapta si pe Mercur sa li se alature spre a definitiva lista cu prioritati, planul de atac, strategia de abordare.

Testarea nivelului de inteligenta emotionala

Cu Marte in Rac, energia feminina si receptiva se combina cu luptatorul si razboinicul Marte. Poate rezulta o mare forfota interioara, o valtoare emotionala, interpretata ca ezitare, aceasta fiind produsa  de dorinta de actiune care se izbeste de emotii si de nevoia de siguranta. 

Marte in Rac activeaza nevoile, in special nevoia de securitate. Luptele sunt duse mai mult in interior si in medii/spatii familiare, sigure, avand ca scop securizarea a ceea ce iubim si ne este drag. 

Folosita intelept si cu inteligenta (emotionala), aceasta energie ne sprijina sa ne revizuim prioritatile, sa triem informatiile care au ajuns la noi in ultimele saptamani, sa pastram esenta din experientele trecute si sa inlaturam/vindecam ce nu e sanatos pentru noi. 

O fundatie noua, pe un teren curat

De ceva vreme, contextul astral ne impinge catre reinventare, innoire, crearea de noi posibilitati. Acum, pe de alta parte, energia Racului in tandem cu cea a Scorpionului (Saturn retrograd) ne ofera ragazul de a ne insanatosi radacinile, de a ne elibera de emotii toxice, prin revederea trecutului cu ochi noi si cu mai multa intelepciune. Astfel incat noul sa se aseze pe un teren curat si crearea lui sa fie insotita de inteligenta emotionala.

Alegerea ingredientelor, prepararea si coacerea

Cat timp Marte a fost in Gemeni, ne-am miscat, am studiat piata, am negociat, ne-am procurat ingredientele, ne-am umplut "sacosele" mintii cu tot felul de idei (retete) si ni le-am aparat vocal cand a fost nevoie. Acum, Cu Marte in Rac, ne intoarcem acasa cu sacosele pline. Si dupa ce constatam ca am fost poate prea mult departe de casa si de cei dragi, ca nu ne-am dat seama cum  a zburat timpul cat am fost plecati, desartam sacosele si privim marfa. Urmeaza selectarea ingredientelor de calitate si mai ales utile. S-ar putea ca doar un sfert sa ne fie de folos din tot ce am adunat... si va trebui sa hotaram ce facem cu restul. 

Apoi, incepem prepararea si apoi asteptam coacerea noii "prajituri", noii retete cu care vom iesi la interval abia din august incolo. Deocamdata, sa testam cuptoarele interioare si sa ne asiguram ca ne facem bine treaba... acasa. In toate sensurile lui "acasa".

Daca vrei sa intelegi mai bine rolul lui Marte in Rac si sa integrezi aceasta energie vindecatoare a Racului, afland ce zona de pe harta ta natala activeaza si ce posibilitati ai sa o folosesti intelept, te astept joi 25 iunie la o noua sesiune de Astro-Coaching: Marte in Rac.

Vei primi harta natala si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de vindecare si eliberare, ce alegeri iti sunt disponibile, care este abordarea adecvata in sensul crearii de spatiu pentru intelepciune si usurinta.

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Joi 25 iunie, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu miercuri (24 iunie) ora 12:00h, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag si inspiratie!Astro Shop

Cele mai noi articole