Marte in Leu. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 5 august 2015

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 29 iulie 2015, 2342 vizualizari
Marte in Leu. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 5 august 2015

Marte in Leu (9 august- 25 septembrie) sau  luptatorul pasional- o energie patimasa, un foc al creatiei de realitate... spectaculoasa. Marte se simte excelent in Leu.

Cu Marte in Leu, mergem sa ne luam ce meritam, actionam cu pasiune, vrem mult si vrem acum. Marte in Leu aduce energia, vointa si curajul de a recunoaste ce ne dorim (sau pe cine) si a actiona in consecinta. 

E timpul sa stralucesti!

Din 9 august si pana pe 25 septembrie, Marte in Leu stimuleaza focul interior din fiecare, sporind dorinta de pasiune, de dragoste si... de spectacol. Nici nu mai conteaza ce facem, ci devine important CUM si CAND facem. Momentul si contextul sunt alese astfel incat sa fim vazuti, apreciati, aplaudati. Sa ne amintim ca suntem importanti, ca insemnam ceva...

Marte in Leu acceseaza puterea inimii, luptatorul pasional, dorinta de a straluci. Ne trezeste. Ne scutura. Ne impinge in arena. Ne forteaza sa fim vii, in actiune, in lumina reflectoarelor. 

Vise care se implinesc

Marte ajunge in Leu o data la doi ani si poate fi, de data aceasta, un moment pe care-l asteptam de doi  sau chiar mai multi ani. Acel moment in care am vrut sa ne punem visele in aplicare, sa le implinim, sa facem ceea ce ne dorim si ne bucura deplin, sa fim in viata cu totul. Acum este timpul!

O energie fabuloasa avem la indemna prin Marte in Leu, doar sa stim s-o folosim intelept, alegand cu inima, din pasiune, iubire si bucurie, si mai putin din orgolii sau din ambitia de a demostra altora ceva.

Tu ce vise ai? Ce vrei sa implinesti? Te vei trezi la viata? Iti vei explora pasiunea? Te vei imputernici sa-ti creezi realitatea dorita, cu curaj? Daca vrei sa stii ce zona din viata ta va primi acest influx de energie, in functie de locul in care se va afla Marte in Leu pe harta ta, daca vrei sa intelegi mai bine rolul acestui aspect in contextul hartii tale natale si sa descoperi posibilitati de a folosi aceasta energie constient, te astept la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, miercuri 5 august.

Desfasurare:

- semnificatia planetei Marte

- cum se manifesta Marte in Leu, ce fel de energie dezvolta

- Marte in Leu, in case. 

- Marte in tranzit (Leu) in harta ta natala- semnificatie, relatia cu Marte natal si cu alte planete, posibilitati de creatie... la ce sa fii atent, ce sa dezvolti, cu ce intrumente poti lucra... etc

Bonus: Mercur in Fecioara (7 - 27 august). Ce nuante capata comunicarea, mentalul, deciziile? Vorbim putin si despre acest tranzit, spre final.

Asa cum stiti, lucram cu harta natala in fata, identificam casele astrologice activate de Marte in Leu si Mercur in Fecioara. Fiecare participant va primi harta natala printata. 

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Cand ne vedem?

Miercuri, 5 august 2015

17:30- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea, ceai...

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii sambata 1 august inclusiv.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si asistent workshop).

Contributia ta: 160 lei

Doar 12 locuri! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole