Mai mult din ce pot FI - 6 august 2013, Bucuresti. Serie de intalniri lunare. Antrenament si Inspiratie!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 29 iulie 2013, 1098 vizualizari
Mai mult din ce pot FI - 6 august 2013, Bucuresti. Serie de intalniri lunare. Antrenament si Inspiratie!

Pentru oameni curajosi care vor sa aduca tot mai multa constienta in viata lor, sa se experimenteze dincolo de propriile limite, sa se onoreze cu generozitate, sa traiasca din plin, cu putere, bucurie si usurinta, fiind deschisi si primind tot ce apare, incepem o serie de intalniri lunare de antrenament si inspiratie:

Mai mult din ce pot FI

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

La Luna Noua in Leu, pe 6 august de la ora 18:00, te invitam la prima seara de antrenament si inspiratie din aceasta serie, sa facem impreuna inca un pas in afara convingerilor, definitiilor si punctelor de vedere care ne opresc sa fim tot ce putem fi. 

La fiecare intalnire, primesti cate un instrument (cel putin) puternic, spre a crea posibilitati extraordinare in viata ta si a deschide si mai mult fereastra de perceptie prin care privesti lumea si pe tine insuti. Fiecare intalnire va fi diferita, dar va avea ca element constant bucuria de a fi.

Experienta nu este despre un ceva anume de facut, despre o zona de viata specifica, ci despre A FI cine esti si a descoperi tot mai mult din ce poti fi, in spatiul pe care-l vom crea impreuna si cu ajutorul instrumentelor pe care le vei primi. Este despre a-ti creste nivelul de constienta si a te aseza pe tine, cu tot ce esti, in tot ce creezi. Despre a primi viata cu tot ce este si a transforma fiecare experienta intr-o oportunitate. Cu putere, bucurie, incredere si gratie! 

Interval orar: 18:00- 22:00h

Loc de intalnire: urmeaza sa fie anuntat participantilor.

Investitie: 91 lei

Pentru cei care participa la 3 intalniri consecutive, a patra este gratuita.

Inscriere/ Confirmare participare:

workshop@astrocafe.ro/ telefon: 0758 088 168- Isabela Cosneanu- organizator si responsabil inscrieri.

Numar mic de locuri! Ultima zi de inscrieri (in masura locurilor disponibile): 2 august!

Te asteptam cu drag si bucurie!


*Grafica: Iuliana Costiuc
  Realizare banner: Gabriel Vasilescu


Astro Shop

Cele mai noi articole