MAESTRUL INTERIOR. Tabara, Moeciu de Sus, 19-24 iulie 2012

Autor: Nicoleta - miercuri, 27 iunie 2012, 1217 vizualizari
MAESTRUL INTERIOR. Tabara, Moeciu de Sus, 19-24 iulie 2012

Tabara spirituala MAESTRUL INTERIOR

19-24 iulie, Moeciu de Sus

Calatorie in inima!


Aceasta experienta de 5 zile se adreseaza celor care au parcurs deja urmatoarele workshop-uri:
Traieste viata pentru care ai fost creat! (online sau fata in fata)/Traieste miraculos!
Eu pot!

Iti propun o calatorie in spatiul sacru al inimii, acolo unde poti accesa puterea, inteligenta suprema, maretia, Dumnezeul din tine!

Esti gata sa exersezi ascultarea ghidului interior? Esti gata sa-ti traiesti viata cu gratie, sa lasi Maestrul Interior sa se exprime prin tine? Te inspira sa te lasi ghidat de Dumnezeu in fiecare moment si sa traiesti o viata care sa atinga si sa miste alte vieti? Te inspira sa dai mai departe, sa implinesti, cu fiecare alegere facuta, scopul tau cel mai inalt?

Te astept cu drag, sa iei parte la o experienta magica, in lumea sacra a inimii. Sa experimentezi stari de constiinta extinsa, sa comunici prin limbajul iubirii, sa te simti parte din TOT ce este! Sa simti perfectiunea ta si a intregii Creatii, sa te VEZI cu adevarat un MAESTRU, asa cum ai fost dintotdeauna.

Abordare:

- Frica suprema este frica de Dumnezeu, care rezida din convingerile gresite legate de EL

- Maestru este cel care traieste in inima, face alegeri, are incredere in el si se lasa mereu ghidat de Dumnezeu.

- Exista infinite posibilitati, chiar acum, chiar aici, pentru tine.

- Dumnezeu e in tot ce vezi.

- Magia le este disponibila celor care cred in ea si sunt gata sa traiasca dincolo de limitele conditionarilor, judecatilor, fricii.

- Nimeni nu este, niciodata, singur, si nu creeaza singur nimic. Esti mereu impreuna cu Dumnezeu, cu ghizii tai, cu Ingerii, Arhanghelii si alte entitati de lumina care abia asteapta sa te sprijine in procesul creatiei.


Iti vor fi ghizi in aceasta calatorie:
Dr Nicoleta Svârlefus
Mary Lou Romedea (asistent workshop, organizator)

Inscriere:

Daca te inspira si esti gata sa traiesti aceasta experienta, scrie-ne sau suna-ne: workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 (Isabela Cosneanu- co-organizator si responsabil inscrieri). Detaliile care tin de program, locatie si alte informatii vor fi comunicate fiecarui participant, in momentul inscrierii.

Participantii vor fi selectati in functie de angajamentul lor, de etapele parcurse in transformarea personala, de rezultatele obtinute pana in prezent.

Pret: 1375 lei (workshop, 5 nopti de cazare cu pensiune completa- cu intrare pe 19 iulie dupa-amiaza (ora 18:00) si plecare pe 24 iulie dupa micul dejun).

Numarul de locuri este limitat, iar inscrierile se vor face in ordinea confirmarilor. Rezervarea unui loc presupune completarea formularului de inscriere si achitarea sumei de 600 lei pana cel tarziu 30 iunie, urmand ca restul sumei sa fie achitata pana la data de 10 iulie.

Te asteptam cu inima deschisa!Astro Shop

Cele mai noi articole