Mabel Katz la Bucuresti, 7-8 noiembrie 2015

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 28 octombrie 2015, 870 vizualizari
Mabel Katz la Bucuresti, 7-8 noiembrie 2015

Curs de Bază Ho'oponopono cu Mabel Katz

7 noiembrie 2015 - Rin Grand Hotel Bucuresti

Un curs care îți va arăta cum să preiei controlul și să-ți transformi viața în cel mai ușor mod!

Dacă eşti de părere că transformarea vieții tale este o muncă grea, pregătește-te să fii plăcut surprins!

Mabel Katz, autoare recunoscută internațional, lector și leader de seminarii, explică secretele străvechii arte a Ho’oponopono.

În cursul său fascinant, ea dezvăluie modul în care funcţionează această artă şi înţelepciune străveche, cum a schimbat cursul vieții ei, și cum tu o poţi aplica în viața de zi cu zi pentru a rezolva probleme și a crea rezultate durabile.

Secrete antice, aplicații moderne

Principiile și practicile de Ho’oponopono sunt cu adevărat atemporale. Mabel a practicat timp de 24 de ore pe zi, pentru mai mult de un deceniu, această artă străveche hawaiiană. Ea împartășește cum a folosit-o pentru a trăi o viață împlinită și de succes, călătorind, vorbind, și lucrând cu alții pentru a-i sprijini să-și creeze viețile pe care nici nu au îndrăznit să și le imagineze.

Citește mai multe dând click aici sau înscrie-te direct aici


Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire – cu Mabel Katz

Bazat pe Hoòponopono

8 noiembrie 2015 - Rin Grand Hotel Bucuresti

Lărgește-ți orizontul și află cine Ești TU cu Adevarat.

Dacă îți dorești mai multă bucurie în viața ta personală, satisfacție în carieră și în afaceri, succes, bani, liniște și relații armonioase ar trebui să participi la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să faci ca toate acestea să facă parte din realitatea ta de zi cu zi și mult mai mult decât atât.

Detașează -te de trecut. Trăiește în prezent și schimbă-ți viața pentru totdeauna:

Exerciții transformaționale concepute să te sprijine să identifici și să cureți ”programe vechi” ce vin din gânduri limitative care s-au înregistrat profund în mintea subcontientă și te împiedică să obții ceea ce îți doresti...

Învață practici prin care să-ți crești exponențial nivelul de creativitate și inspirație, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci.

Citeste mai multe dând click aici sau înscrie-te direct aici
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole