Luna plină si eclipsa de Lună in Leu. O ȘANSĂ neașteptată. Astro-Coaching- ediție specială- cu Nicoleta Svârlefus, 9 februarie 2017

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 06 februarie 2017, 12108 vizualizari

Prima eclipsă din acest an, din cele 4 care vor fi în total, are loc odată cu Luna plină, in noaptea dinspre 10 spre 11 februarie si va fi o Eclipsa de Luna in Leu.

În contextul unei perioade și așa extrem de dinamice și cu multe elemente noi, eclipsa de Luna în Leu vine cu sentimentul unei schimbări iminente, rapide si neașteptate.

Eclipsele aduc schimbari majore pe care nu le putem controla. Sunt schimbari de destin.

Vestea bună este că această eclipsă face parte dintr-o serie de eclipse care aduc schimbari favorabile.

 

Iată câteva caracteristici:

 

Dacă vrei să înțelegi mai mult și să afli cum poți folosi energia acestei perioade foarte bogată în evenimente și elemente noi care stau mereu să apară, te aștept joi, 9 februarie începând cu orele 18:00h, la o nouă sesiune de Astro-Coaching.

Fiecare participant va primi harta natală printată, pentru a înțelege care zona de viață este cu precădere activată acum și la ce să fie atent, ce abordare e adecvată, ce alegeri e necesar să facă...

Coordonatele locului de desfașurare le vor fi comunicate participanților.

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

Interval orar: 18:00- 22:00h

Taxa de participare: 149 lei

Înscrierile se încheie după ocuparea locurilor, nu mai târziu de miercuri 8 februarie, ora 18:00. Doar 12 locuri disponibile!

Înscriere: workshop@astrocafe.ro

Te aștept cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole