Luna noua si Eclipsa totala de Soare in Pesti. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 martie 2016

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 02 martie 2016, 1476 vizualizari
Luna noua si Eclipsa totala de Soare in Pesti. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 martie 2016

Luna noua si Eclipsa totala de Soare in Pesti (9 martie). Un context al vindecarii si creatiei de noi posibilitati!

Intr-o zi de 9, intr-un an 9 si intr-o luna martie (3) care a inceput odata cu a 9-a saptamana din an, vorbim despre o Luna noua maestru, exact asa cum am denumit si anul 2016. Aceasta Luna noua dublata de Eclipsa totala de Soare, in care sunt implicate toate planetele, si in mod special Kiron, Neptun, Jupiter si Satunr, este o energie spirituala puternica care ne infuzeaza pe toti, o energie a non-actiunii, a alinierii cu ritmurile cosmice, a naturaletii interioare si a curgerii in voia curentului. Este o energie a Constientei de Sine si a implinirii interioare, vindecarii si transmutarii, creatiei noi prin mutare intr-un nou spatiu de gandire, perceptie si actiune.

Eclipsele lunii martie

Avem o luna martie cu 2 eclipse (eclipsa totala de Soare- 9 martie; eclipsa de Luna- 23 martie) plus echinoctiu de primavara (20 martie), iar acestea alcatuiesc un context puternic transformator si mai ales revelator. Este despre ce alegem sa vindecam, dar mai ales ce alegem sa cream nou. Este o luna in care pregatim terenul interior pentru noi seminte, noi intentii, noi traiectorii. Viteza cu care se deruleaza totul poate fi bulversanta, de aceea e important sa ramanem centrati si cu picioarele bine asezate pe pamant.

Totusi, nu e despre a forta si a ne zbate sa schimbam ceva, ci este despre acceptare, aliniere, curgere, constientizare. Schimbarile se petrec aproape de la sine, cand capatam intelegere in privinta realitatii prezente si chiar trecute, cand devenim constienti de alegerile noastre si de faptul ca suntem creatori respirand la unison cu intregul Univers. 

Ce vrei sa vindeci?

Ce posibilitati exista pentru tine?

Cum poti folosi cat mai creativ energia acestui moment?

Ce intentionezi sa creezi?

La ce ganduri si puncte de vedere e necesar sa renunti?

Vrei sa folosesti constient energia si posibilitatile care apar?  Te invit luni 7 martie, la o noua sesiune de Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus. 

Vei primi harta natala si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de schimbare si innoire, ce alegeri sunt disponibile, care este abordarea adecvata in sensul crearii de spatiu pentru nou si usurinta.

Vom vorbi despre Luna noua din 9 martie, dar si despre atmosfera intregii luni martie...

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Luni 7 martie, orele 18:00- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu sambata (5 martie) ora 12:00h, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Doar 14 locuri!

Te asteptam cu drag si inspiratie!Astro Shop

Cele mai noi articole