Luna noua si eclipsa partiala de Soare in Varsator. Un SALT calitativ! Astro-Coaching, editie speciala, 15 februarie 2018, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 07 februarie 2018, 8852 vizualizari

A doua eclipsa din acest an este una partiala de Soare in semnul Varsatorului, pe 15 februarie la ora 23:05.

Anul acesta au loc 5 eclipse, 2 totale de Luna (in Leu si Varsator) si 3 partiale de Soare (Varsator, Rac, Leu):

 

 

Luna noua si eclipsa de Soare in Varsator creeaza un spatiu in care geniul poate iesi la suprafata sub diverse forme, in diverse contexte. E un apel de trezire. E momentul unui salt calitativ in viata noastra. E nevoie de alegeri inteligente, creative, de intelegeri care sa schimbe complet perspectiva asupra realitatii si realitatea insasi. 

Neasteptatul, surpriza, ideile noi si progresiste sunt la ordinea zilei. Cu totii trecem prin reformulari, reconfigurari de traseu. 

E o energia uriasa, un freamat creator care poate schimba fundamental viziunea. Un potential imens de creatie noua, chiar fundatie, temelie pe care sa ne sprijinim de acum constructiile de realitate. 

Rasturnari de situatie, ajustari de destin sunt posibile, in ce priveste relatiile, familia, casa si orice alt context familiar.

În funcție de harta fiecăruia, contextul astrologic al următoarei perioade activează anumite zone de viață și, având informațiile necesare, putem face alegerile potrivite și putem folosi eficient și în beneficiul nostru, energia disponibilă.

Dacă vrei să fli mai mult și să descoperi ce posibilități există pentru tine, te așteptăm la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus.

Vin și eu!

Când?

Joi 15 februarie 2018, 18:00- 22:00h, Bucuresti

*Nu sunt necesare cunostinte de astrologie. Fiecare participant va primi harta natală printată.

*Date despre locație vor primi toți participanții la momentul potrivit.

Înscriere:

Scrie-i Cristinei Ciobanu- Organizator și asistent workshop, la workshop@astrocafe.ro

Cristina îți poate fi de folos și la telefon: 0758 088 168/0723 385 558

Tarif: 149 lei

Doar 12 locuri! Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole