Luna nouă în Vărsător. Surprize + Schimbare de ritm și realitate! Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 25 ianuarie 2017

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 13 ianuarie 2017, 16194 vizualizari

Urmează o schimbare majora de ritm, viziune și realitate!

Luna nouă în semnul Vărsătorului are loc anul acesta pe 28 ianuarie, în jurul orei 2:00 am. In aceeași zi, Marte schimbă semnul și ajunge în Berbec. Iar după câteva zile, îl urmează și Venus.

Finalul lunii ianuarie și toată luna februarie au o energie complet diferită de cea a începutului de an. Cu multe surprize, inițiative și acțiuni în forță. Multă energie masculină este disponibilă și e necesar să o folosim cu atenție și conștiență, altfel riscăm să transformăm relațiile și viața noastră într-un câmp de luptă.

Beneficiem de un potențial imens de creativitate, inventivitate, originalitate și... inițiative curajoase. În funcție de harta fiecăruia, contextul astrologic al următoarei perioade activează anumite zone de viață și, având informațiile necesare, putem face alegerile potrivite și putem folosi eficient și în beneficiul nostru, energia disponibilă.

Dacă vrei să fli mai mult și să descoperi ce posibilități există pentru tine, te așteptăm la prima sesiune de Astro-Coaching din acest an.

Vin și eu!

Când?

Miercuri 25 ianuarie 2017, 17:30- 22:00h, Bucuresti

*Nu sunt necesare cunostinte de astrologie. Fiecare participant va primi harta natală printată.

*Date despre locație vor primi toți participanții la momentul potrivit.

Înscriere:

Scrie-i Cristinei Ciobanu- Organizator și asistent workshop, la workshop@astrocafe.ro

Cristina îți poate fi de folos și la telefon: 0758 088 168/0723 385 558

Tarif: 163 lei

Doar 12 locuri! Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole