Luna Nouă în tAUR. Semințe RODnice. Astro-Coaching, ediție specială, 26 aprilie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - joi, 20 aprilie 2017, 13540 vizualizari

Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție SPECIALĂ! 26 aprilie, București

26 aprilie 2017, ora 15:15, Lună nouă în Taur. Se produce sub influența a 4 planete retrograde.

Luna Nouă de pe 26 aprilie e prea frumoasă și pretioasă, ca să o lăsăm să treacă așa.. nesărbătorită, nestoarsă de posibilitațile pe care ni le deschide și nefolosită ca energie creatoare care ni se așterne în suflet, în gând și în viață.

Este o energie a zămislirii, RODniciei stabile, așezării pe un drum trainic. Este o energie care ne pune pe gând creator și ne invită la mulțumire, receptivitate, răbdare. Este o energie a fertilității.

Această Lună nouă în Taur este despre:

 

Dar... răbdare! Planetele retrograde ale momentului ne spun să avem răbdare, să analizăm, să revizuim și să aflam, conștientizăm, identificăm... ce e de revizuit, de reparat, de schimbat, ajustat. De aceea ne și întâlnim. Să folosim răgazul dat de planetele retrograde și în special de Mercur retrograd in Berbec.

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă (SuperLună) și ce poți crea cu energia ei?

Da, VREAU și eu să vin!

Te așteptăm miercuri 26 aprilie 2017, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să ne sădim intențiile, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade extrem de importante și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete și în prosperitate în toate felurile și în toate direcțiile.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 149 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu marti la ora 20:00.

Cristina Ciobanu (asistent si organizator) te va sprijini cu înscrierea. Pentru detalii și informații suplimentare, o găsești pe Cristina și la telefon: 0758 088 168/ 0723 385 558

Doar 12 locuri disponibile! Primul venit, primul servit. 

Astro Shop

Cele mai noi articole