Luna nouă în Scorpion: Regenerarea. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 28 octombrie 2016, București

Autor: AstroCafe.ro - marti, 25 octombrie 2016, 7479 vizualizari

Regenerare. Transformare. Strategie de viață

Luna nouă în Scorpion are loc pe 30 octombrie și marchează un moment de regenerare a vieții, de revelație și transformare, de eliberare a toxicității indiferent sub ce formă apare în viața noastră.Mai ales că tot anul 2016 a fost despre finaluri, eliberare și incheiere de etape, iar intr-un fel s-ar putea ca mulți dintre noi să se simtă deja epuizați de atâta mișcare și dinamică, zvârcolire și schimbare. Acum e un fel de tușa finală, ca și cum avem șansa să ridicăm vălul, să descoperim un strat mai profund al sinelui nostru și al vieții noastre, pentru a alege ferm, curat și adecvat mai departe.

Această Lună nouă si întreaga lună noiembrie sunt și despre dorință. Pasiune. Scop clar. Acum e momentul să creăm ceva ce am vrut demult, dar nu ne-am găsit resursele și energia. Sau nu am fost siguri ce vrem.

Scorpionul înseamnă strategie. Și voință, concentrare, putere.

E important să știm unde pe harta noastră se activează această energie, mai cu seamă cum o putem folosi conștient astfel încât să fim în același pas cu ea și să avem mai multă ușurință.

Da, VREAU și eu să vin!

Te aștept vineri, 28 octombrie, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade  și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 150 lei 

*Reducere 10% pentru cei care au participat la cel puțin alte două sesiuni de Astro-coaching cu Nicoleta.

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu joi, 27 octombrie ora 12:00 pm.

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168.

Număr de locuri limitat! Primul venit, primul servit.

 

Astro Shop

Cele mai noi articole