Luna nouă în Săgetător. Saltul. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 28 noiembrie 2016, București

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 23 noiembrie 2016, 6634 vizualizari

Pe 29 noiembrie, avem Lună nouă în Săgetător, ceea ce înseamnă că avem toate posibilitațile pe masă și e un început, un avans pe care-l putem lua, doar că e mai greu de dibuit CE anume vrem să alegem, datorită conjuncturii și poziționării celor două Luminarii în harta momentului.

Ce posibilități sunt:

 

Este un context astral tulburător în aceasta perioadă, percem un haos accentuat pe multe paliere și totuși, în acest haos putem face cele mai inspirate alegeri, putem lua un start revoluționar, avem posibilitatea să începem ceva nou cu avânt și entuziasm, încredere și curaj.

Acolo unde Luna noua și celelalte aspecte activează harta fiecăruia, sunt de fapt indicate zone de viață care stau sa sară în aer și să fie redefinite, reinventate, transformate.

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă și ce poți crea cu energia ei?

Da, VREAU și eu să vin!

Te așteptăm luni, 28 noiembrie 2016, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să înțelegem și să integrăm mai mult energia acestui moment, să obtinem mai multă claritate despre punctul în care ne aflăm și despre următorul pas de făcut, să ne sădim intențiile, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade extrem de importante și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete și în prosperitate în toate felurile și în toate direcțiile.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 125 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu sambata, 26 noiembrie inclusiv.

Cristina Ciobanu (asistent si organizator) te va sprijini cu înscrierea. Pentru detalii și informații suplimentare, o găsești pe Cristina și la telefon: 0758 088 168/ 0723 385 558


Numar de locuri limitat! Primul venit, primul servit. 

Astro Shop

Cele mai noi articole