Luna Noua in Rac. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 14 iulie 2015

Autor: AstroCafe.ro - joi, 09 iulie 2015, 1231 vizualizari
Luna Noua in Rac. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 14 iulie 2015

Luna Noua in Rac, 16 iulie 2015. Un context al transformarii in profunzime!

Identitate, Autenticitate

Aceasta Luna noua si contextul astral puternic transformator al momentului aseaza in noi intrebarea: "cine sunt eu?" Cine sunt, dincolo de ceea ce au proiectat altii asupra mea, dincolo de asteptari pe care incerc sa le satisfac, judecati pe care ma straduiesc sa le evit, convingeri pe care le-am imprumutat, recunoastere si aprobare pe care imi doresc sa le obtin? Cine sunt eu, dincolo de educatia primita, dincolo de amintiri si povesti? Si cine as fi, daca toate acestea nu ar fi sau daca m-as elibera de ele?

Cine aleg, constient, sa fiu ACUM? 

Si nu e doar atat... Luna noua in Rac ne sustine si imputerniceste, prin planetele implicate, si conform zonei vizate in harta natala, sa si actionam in sensul constientizarilor pe care le primim. Sa facem lucrurile sa se intample. Sa incepem constructia unei fundatii noi. Mai ales in relatii si in tot ce tine de semnul Racului: casa, familie, camin, securitate emotionala, radacini.

Radacini sanatoase si fundatie noua

Orice Luna Noua ofera teren fertil pentru seminte noi. Acum, cu atat mai mult, fiind vorba despre o Luna noua in domiciliul astrului- Rac, in casa 1 astrologica, insotita de Marte si Soare, avand semnificatia "eu sunt", "eu initiez"... 

Semintele, de aceasta data, chiar e necesar sa fie noi, chiar daca Racul ne aminteste de trecut, de drumuri sigure si batatorite.. E timpul sa ne insanatosim radacinile, pentru a ne creste coroana... individuala... alaturi de alte coroane, precum copacii care cresc si se dezvolta avand spatiul necesar, unul langa celalalt. Iar pentru asta TOT ce impiedica dezvoltarea individuala, libertatea de expresie, creativitatea si autenticitatea, pleaca din viata noastra. Si e nevoie sa dam drumul!

Fara minciuni!

Nu ne mai putem minti, nu ne mai putem preface. Aceasta perioada ne ia vălul de pe ochi. Stam fata in fata cu constiinta noastra. Si recunoastem cine suntem si ce vrem. Cu cat ne opunem mai mult adevarului care ne sta in fata ochilor si mai ales in fata inimii, cu atat mai greu ni se va parea totul. Cu cat mai onesti suntem, cu atat mai sanatoase si naturale ni se vor parea schimbarile...

O realitate relationala noua

Schimbarile vizeaza relatiile in special. Suntem gata sa cream o noua platforma de relationare, un nou mod de raportare la cei din jur si la partenerii nostri, dintr-o perspectiva mai constienta, acordata cu noua energie, pe un palier de constiinta mai inalt. Mai ales daca pana acum ne-am facut treaba de curatare, transformare, eliberare...

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) vor simti din plin energia acestei Luni noi. Si cei care au planete personale in aceste semne. Insa cu totii vom simti energia, vom recunoaste impactul acestui moment, in zona de viata activata, acolo unde se afla Racul in harta natala.

Ce posibilitati exista pentru tine?

Care sunt schimbarile iminente pe care le vei face?

Cum sa folosesti cat mai constient aceasta energie?

Cum pot(i) contribui pentru tine si viata ta?

Vrei sa folosesti constient energia Lunii noi in Rac si posibilitatile care apar? Te invit marti, 16 iulie, cu doua zile inainte de Luna noua, la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

Vei primi harta natala printata si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de schimbare si innoire, ce alegeri sunt disponibile, care este atitudinea adecvata si cum sa raspunzi intelept si lucid situatiilor care apar. 

Marti 14 iulie 2015, 18:30-22:00h, Bucuresti (detaliile despre locatie le vor fi comunicate celor inscrisi).

Nu e nevoie sa ai cunostinte de Astrologie.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana duminica 12 iulie inclusiv, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Marilu Romedea, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!

Astro Shop

Cele mai noi articole