Luna noua in Gemeni. Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus- 15 iunie 2015

Autor: AstroCafe.ro - marti, 09 iunie 2015, 1005 vizualizari
Luna noua in Gemeni. Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus- 15 iunie 2015

Luna noua in Gemeni (16 iunie). Un context al schimbarii si innoirii!

Este o Luna noua impetuoasa, care ne incurajeaza sa ne miscam inainte, folosindu-ne de toate resursele de care dispunem. Contextul astral de exceptie din care face parte si trigonul Jupiter (Leu)- Uranus (Berbec) reprezinta un spatiu de posibilitati noi si un punct de tranzitie spre alt loc, alta realitate, alte forme de manifestare. Avem tot ce e nevoie pentru a imbunatati cu precadere acele segmente de viata activate de Luna noua. Si energia necesara. Si determinare. Iar de cand Mercur revine in mers direct (12 iunie), avem si claritate cu privire la ceea ce e necesar sa schimbam, ajustam, cream. 

La Luna noua, minte noua!

Semnul Gemenilor este despre minte, despre cunostinte si tot ceea ce am invatat. Fiind semn mutabil si avand in vedere intregul peisaj astrologic al momentului, este imperios necesara o schimbare in mintea noastra, acolo unde e samburele realitatii pe care o cream. Factorul constiinta intra acum in scena prin Uranus si ne cere sa depasim cadrul gandirii marunte, limitele, si practic tot ce stim ca e posibil si functioneaza, daca alegem expansiunea si constienta, daca alegem sa cream ceva nou si mai bun in viata noastra.

Ce schimbari vei face?

Ce posibilitati exista pentru tine?

Cum poti folosi cat mai creativ energia acestui moment?

Ce intentionezi sa creezi?

La ce ganduri si puncte de vedere e necesar sa renunti?

Vrei sa folosesti constient energia si posibilitatile care apar?  Te invit luni 15 iunie, la o noua sesiune de Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus. 

Vei primi harta natala si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de schimbare si innoire, ce alegeri sunt disponibile, care este abordarea adecvata in sensul crearii de spatiu pentru nou si usurinta.

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Luni 15 iunie, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu vineri (12 iunie) ora 12:00h, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag si inspiratie!

Astro Shop

Cele mai noi articole