Leul Rosu- Maria Szepes

Autor: Nicoleta - miercuri, 11 martie 2009, 7296 vizualizari
Leul Rosu- Maria Szepes

 

Autor: Maria Szepes
Editor: Editura Mix
 

Cei din jurul meu, care au pasit de curand pe calea minunata a spiritualitatii, ma intreaba adesea daca unele lucruri care li se intampla nu cumva au cauza candva in trecutul indepartat, in alte vieti. Si daca da, cum ar putea afla ce au facut in alte vieti ca sa repare in aceasta. Si cel mai adesea intreaba: de ce am uitat? Recunosc ca aceleasi intrebari mi le-am pus si eu. Pana cand am intalnit-o pe ea: Maria Szepes – Leul Rosu.

 
Am ajuns sa le recomand sa citeaca aceasta carte pentru ca vor afla cel putin un raspuns la o intrebare: de ce am uitat?

 

Leul Rosu este povestea fascinanta a unei entitati care la prima sa incarnare a infaptuit unul dintre pacatele de moarte: a ucis. Si a ucis exact pe cel care i-a fost mentor, pentru o amarata de sticluta care putea contine “elixirul vietii vesnice”. “Pedeapsa” pe care a primit-o a fost aceea de a-si aminti toate experientele din toate intruparile urmatoare. Este fascinanta descrierea tuturor tipurilor de vieti: de femeie, de barbat, de copil abandonat, de embrion avortat.

 

La mult timp dupa ce am citit cartea mi-am dat seama ca, desi conteaza experientele si lectiile invatate sau nu in alte vieti, cel mai important este sa-ti amintesti ca viata trebuie traita acum si ca ceea ce faci acum poate schimba intr-o clipa toate efectele unor cauze din cel mai vechi trecut.

Maria Szepes este  pasionata de alchimie si de alchimisti si intreaga viata si-a dedicat-o studiului acestui “fenomen”. 

Fragment din carte:

 
"Cuvintele au un defect esential si anume ca fiecare le intelege in alt fel. Inainte de toate trebuie sa le aducem la un numitor comun ca pe nise ceasuri diferite. Sub amintire eu inteleg amintirea unor vieti anterioare. Dumneata stii si crezi ca reincarnarea este o realitate, ai cunostinte si intuitii propii in legatura cu aceasta. Eu am amintiri. Dumneata simti ca noi doi nu ne-am intalnit azi pentru prima oara, eu insa o stiu. Dumneata, urmand o porunca launtrica, te-ai retras aici, in Arca lui Noe, pentru a-ti termina lucrarea de care viitorul are nevoie, eu insa stiu ca aceasta porunca launtrica este o insarcinare venita de acolo unde revolutionarii spiritului pregatesc noul Eon, cu ajutorul conjuratilor spiritului reinnoit. Dumneata, fara sa o tii, faci parte din aceasta conjuratie in aceasta viata terestra, dar te asigur ca odata ai acceptat in mod constient aceasta sarcina. "
 
 

Andreea TalmazanAstro Shop

Cele mai noi articole