Lansare AstroGlob! Revista de astrologie pentru toti

Autor: Nicoleta - luni, 27 iunie 2011, 1965 vizualizariSambata, 25 iunie 2011, la Astro-Festival (simpozionul de astrologie de la Craiova, proiect al Asociatiei Astrologilor din Romania), a avut loc un eveniment editorial: s-a lansat revista de astrologie AstroGlob, cu aparitie lunara (primul numar, iulie 2011).

AstroGlob isi propune sa fie o “publicatie pentru suflet scrisa de astrologi profesionisti”, adresata publicului larg (sloganul fiind: “Revista de astrologie pentru toti”).

Scopul revistei AstroGlob este de a oferi oricui posibilitatea sa descopere puterea astrologiei ca arta de consiliere personala si ca instrument de dezvoltare si transformare personala.

Revista AstroGlob isi propune sa ofere cititorilor articole foarte bine argumentate astrologic, cu un pronuntat caracter practic. Analizele sunt scrise la un nivel accesibil, dar cu inalta tinuta profesionista, fiind semnate cu maxima responsabilitate de specialisti care isi asuma punctele de vedere exprimate.

Adina Binder, astrologul care a avut curajul să initieze acest proiect, a dorit sa faciliteze accesul la “o sursa de informare pertinenta, accesibila tuturor celor pasionati de acest domeniu al cunoasterii”.

Revista reuneste voci foarte importante ale astrologiei romanesti, printre autorii de articole ale numarului de debut numarandu-se Mihaela Dicu (membru fondator si Presedinte de Onoare al Asociatiei Astrologilor din Romania, autoarea cartilor “Zodiacul - cartea semnelor astrale”, “Primul pas spre horoscop”), Alexandru Nicolici (cel mai prolific autor roman de carti de astrologie (“Astrologia natala”, “Astrologia financiara”, “Astrologia karmica” etc.) sau Dan Ciubotaru (Presedintele Asociatiei Astrologilor din Romania).

Revista este coordonata de Valeriu Pănoiu (redactor-sef). “Revista nu are ca obiectiv sa demonstreze ceva sau sa convinga pe cineva ca astrologia functioneaza.” Cititorilor le este lansata o simpla invitatie in trei pasi: sa citeasca, sa afle si sa se convinga singuri. “Suntem constienti ca, in momentul in care cineva rezoneaza cu un anumit tip de informatie, va veni singur spre ea. Tot ce putem face noi este sa oferim dreptul la această informatie. Daca cineva e pregatit să o primeasca, acum are de unde."

Fiecare numar al revistei contine, pe langa mult asteptatul horoscop (insotit de data aceasta si de previziuni despre interactiunea nativilor cu fiecare zodie in parte), rubrici clasice de specialitate (interviu, evenimente astrologice interpretate, studii de astrologie financiara, relationala etc.), dar si sectiuni inedite, printre care cele de curiozitati astrologice (Astro-Mozaic), de istoria astrologiei, de previziuni pentru bebelusii care se nasc chiar in luna pentru care este valabil numarul revistei (Astro-Bebe) sau de horoscop pentru iubitorii animalelor (relatia dintre cainii nascuti in luna curenta si stapanii lor, in rubrica Astro Plus).

Revista este disponibila prin abonament si la centrele de difuzare a presei (in special in reteaua Inmedio din toata tara), incepand cu prima zi a lunii.

Pagina de internet a revistei are adresa www.astroglob.roCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole