Karma, astrologia si transformarea personala

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 09 decembrie 2009, 1702 vizualizari
Karma, astrologia si transformarea personala

autor: Stephen Arroyo

editura: Deceneu

http://www.edituradeceneu.ro/

Originala si profunda, lucrarea pune accentul pe întelegerea si utilizarea astrologiei ca instrument în dezvoltarea spirituala si psihologica. În contrast cu traditionalele previziuni, astrologia orientativa - aceasta noua abordare a celei mai vechi stiinte -se bazeaza pe legea karmei si pe necesitatea autotransformarii. Reliefând în special semnificatiile karmice si transformatoare ale planetelor Saturn, Uranus, Neptun si Pluto, aceasta lucrare reuneste toate metodele astrologice într-o viziune orientata spre dezvoltarea fiintei.
.
Cartea este de o mare importanta, mai ales pentru cei interesati de astrologie din perspectiva recunoasterii semnificatiilor sale spirituale si a progresului în autocunoastere.
 .
Capitolele incluse trateaza subiecte ca: relatiile si karma, progresiile, tranzitele, astrologia în lecturile lui Edgar Cayce, influenta ascendentului si semnificatia sa, si o abordare pozitiva a lui Saturn.
În plus, capitolele despre Pluto si aspectele sale cuprind cea mai completa si mai profunda abordare de pâna acum a acestui subiect.
 .
”O carte ce revolutioneaza viziunea clasica asupra astologiei, prin accentuarea valorilor sale spirituale. Arroyo, precursor al astro-psihologiei moderne, integreaza fiinta umana în contextul evolutiei, a împlinirii destinului. Este o lucrare în care sunt armonios îmbinate elementele traditionale si esoterice cu rezultatele cercetarilor din sfera psihologiei si psihanalizei, iar asta ne reveleaza o noua forma de abordare în studiul si aplicarea acestei stiinte multimilenare.
Consider ca poate fi folosita ca un real manual de initiere si aprofundare practica, atât pentru începatori, cât mai ales pentru avansati.”
Bartha Zoltan, Presedintele Centrului de Cercetari si Aplicatii Astrologice Helios – din Cluj-Napoca.
 .
(carte in doua volume)
 .
 
~ Recenzie realizata de Alina Marcu
 


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole