Jupiter in Fecioara (august 2015- septembrie 2016). Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 24 august, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 17 august 2015, 1318 vizualizari
Jupiter in Fecioara (august 2015- septembrie 2016). Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 24 august, Bucuresti

Jupiter in Fecioara (11 august 2015- 9 septembrie 2016). Agentul schimbarii stilului de viata

Avem un an la dispozitie, pentru a ne pune ordine in viata, a vindeca, ordona, purifica... Construim o fundatie noua, sanatoasa. Tot ce am amanat, acum suntem determinati sa facem, din grija pentru sanatatea, linistea si bunastarea noastra. Tot ce am lucrat, munca noastra, harnicia, eforturile si disciplina sunt recompensate. Incepem sa materializam ceea ce ne-am propus pana acum, prin munca sustinuta, simt practic, constienta si responsabilitate. E timpul sa ne ocupam de viata noastra, mai aplicat, mai detaliat... din interior in exterior. Sa ne schimbam stilul de viata. Sa fim atenti la igiena vietii sub toate aspectele...

Citeste articolul despre Jupiter in Fecioara.

Daca vrei sa stii ce posibilitati exista pentru tine in acest an, ce  zona de viata activeaza Jupiter in Fecioara si cum sa folosesti cat mai constient si eficient aceasta energie, te asteptam luni, 24 august 2015, la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Cand ne vedem?

Luni, 24 august 2015

17:30- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa).

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana joi 20 august inclusiv.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Marilu Romedea, responsabil de inscrieri, asistent si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Doar 12 locuri! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole