Integrarea Noilor Energii. Workshop, 12 aprilie 2012

Autor: AstroCafe.ro - joi, 29 martie 2012, 1093 vizualizari
Integrarea Noilor Energii. Workshop, 12 aprilie 2012

Workshop-ul "Integrarea Noilor Energii", condus de Nicoleta Svârlefus, este continuarea fireasca a workshop-ului din 12 ianuarie 2012, intitulat "Creeaza-ti anul 2012!". Avand in vedere transformarile interioare/exterioare profunde care au avut loc in aceste luni si  valurile uriase de energie care vin spre Pamant in vederea saltului constiintei, e necesar sa intelegem o serie de simptome (psihice, fizice, emotionale) si sa le gestionam eficient.

Atitudinea este foarte importanta acum, pentru ca ea da directia intregului proces de transformare si crestere. Apoi, angajamentul fata de noi insine este esential, fiind sursa alegerilor noastre constiente pe parcursul intregului an 2012.

Ca suflete venite pe acest Pamant, pentru a ne continua evolutia, avem acum de facut o alegere: stagnam sau ascensionam. Si daca alegerea este sa ascensionam, sa mergem mai departe in densitati superioare, ce e necesar sa stim/facem? Care este atitudinea potrivita? Cum integram Noile Energii, cum contribuim constient la crearea Noului Pamant? Care este atitudinea optima in momentele de "criza" transformationala? Cum permitem acordajelor sa se realizeze?

Te astept cu drag, sa cream impreuna un spatiu al alegerilor constiente, transformarii intentionate si constiintei extinse, sa continuam procesul creatiei, fiind centrati in Sinele Inalt, sa ne armonizam cu energiile cosmice.

Data: 12 aprilie 2012

Ora: 17:00h

Loc: va fi anuntat participantilor

Pret: 115 Ron

Inscriere: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Isabela Cosneanu, organizator si asistent workshop

Rezervarea lucului se face in urma anuntarii intentiei ferme de participare, plata urmand a fi efectuata la fata locului.

Important: La acest workshop se pot inscrie doar cei care au participat la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus pana acum.

Va asteptam cu drag!


(Creatie banner: Gabriel Vasilescu)
Astro Shop

Cele mai noi articole