Inspiră şi lasă-te inspirat! AstroCafe îti premiază sinceritatea şi creativitatea!

Autor: Nicoleta - miercuri, 28 aprilie 2010, 1643 vizualizari
Inspiră şi lasă-te inspirat! AstroCafe îti premiază sinceritatea şi creativitatea!

Pentru că ne-ai inspirat de nenumărate ori, pentru că AstroCafe este creat pentru tine, pentru că te preţuim şi dorim să-ţi mulţumim, îţi pregătim o surpriză.

AstroCafe lansează o provocare, invitându-te să te priveşti cu atenţie în interior şi să ne împărtăşeşti ce vezi. Mai exact, te invităm să participi la două concursuri:

1. Cine eşti TU?

Scrie-ne povestea ta.

Sugestii: Împărtăşeşte-ne viziunea ta despre tine şi viaţa ta. Povesteşte-ne o experienţă care ţi-a marcat existenţa, spune-ne ce lispeşte din viaţa ta pentru a fi fericit sau descrie în câteva cuvinte viaţa pe care ţi-o doreşti. Spune-ne ce crezi despre tine, despre talentele tale. Care este visul tău cel mai intim? Ai mai făcut demersuri în sensul autocunoaşterii şi dezvoltării personale? Eşti pregătit să afli cine eşti?

Trimite povestea ta la email: concurs@astrocafe.ro , menţionând la subiect "Cine esti tu?" şi menţionând şi datele de contact (nr. telefon, adresa, nume complet).

Dacă povestea ta ne va mişca  şi inspira, o vom publica şi o vom premia.

Aşteptăm poveştile voastre de viaţă până la data de 25 mai 2010, când vom anunţa câştigătorul concursului.

Premiul:   voucher "Traieşte viaţa pentru care ai fost creat!" in valoare de 450 Ron, oferit de Nicoleta Svârlefus.

Cu acest voucher poţi participa gratuit la următorul workshop "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" sau îl poţi folosi pentru înscrierea într-una din taberele de autocunoaştere şi dezvoltare personală din această vară (contravaloarea voucherului se va scădea din taxa de înscriere).

 

2. Mulţumesc!

Câştigă un pachet de cărţi pentru minte, inimă şi suflet, oferit de Editura Elena Francisc Publishing

Intră in joc! Împărtăşeşte-ne motivele tale de recunoştinţă, spune-ne căror oameni din viaţa ta le eşti profund recunoscător, cui poţi mulţumi pentru ceea ce ai devenit? Ai acum ocazia să mulţumeşti aşa cum poate nu ai făcut-o niciodată. Ai ocazia să fii prezent la sentimentul minunat de recunoştinţă. Scrie cu inima şi noi te vom premia. Cărţile minunate puse în joc pot ajunge în biblioteca ta!

Scrie-ne la adresa concurs@astrocafe.ro, specificând la subiect " Mulţumesc" şi menţionând datele de contact (nume complet, adresa completa, număr de telefon).

Câştigătorul va fi anunţat pe data de 25 mai 2010.

Premiul constă în şase cărţi destinate minţii, inimii şi sufletului oferite de Editura Elena Francisc Publishing, în valoare de 232 Ron:

1. Atrage zeii de partea ta (autor: Caroline W. Casey)

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă ridicaţi noaptea ochii spre stele şi să vă întrebaţi care e locul vostru în lume sau v-aţi simţit dezamăgit din cauza că horoscopul din reviste nu vă transmit înţelepciunea şi înţelegerea de care aveţi nevoie ca să rezistaţi, Caroline Casey e cea pe care aţi aşteptat-o.
"Atrage zeii de parte ta" este o carte extraordinară în care autoarea prezintă remarcabila sa doctrină a Astrologiei Vizionare, o adevărată şcoală a misterelor în care profesori ne sunt planetele  și arhetipurile spirituale pe care le reprezintă, numite aici "zei".

Citeşte mai departe...

2. Cine moare ? (autor: Stephen Levine)

Deoarece CINE MOARE? îşi are rădăcinile în înţelepciunea noastră colectivă, culeasă dintr-o minte liniştită, este o separare clară de grămada de cărţi la care a dat naştere noua mişcare legată de moarte. Această carte se adresează multelor aspecte ale procesului morţii cu o înţelegere proaspătă, candoare şi uşurinţă. Ne invită să ne uităm direct la «ceea ce este», cu claritate şi fără judecată.

Citeşte mai departe...

3. De ce el? De ce ea? Forţa vindecătoare a cuplului. (autor: Monique Fradot & Daniele Chinese)

Un cuplu inseamna intalnirea dintre doua fiinte care se aleg una pe alta. Sunt alegerile noastre intru totul constiente? Nu exista oare, in ceea ce ne fascineaza la celalalt, speranta inconstienta ca el ne va repara trecutul, ne va vindeca ranile? Citeşte mai departe...

4. Meditaţie şi psihologie (autor: Dr. Jacques Vigne)

Această carte, importantă pentru toţi cei care doresc să se înţeleagă pe ei înşişi şi să fie totodată capabili să se schimbe şi să se accepte în urma acestei schimbări, trece în revistă practicile orientale de meditaţie în lumina diverselor interpretări occidentale.

Citeşte mai departe...

5. Factorul Omega 3- Dieta revoluţionară Omega 3 pentru sănatatea creierului şi împotriva depresiei (autor: Andrew L. Stoll)

De ani de zile, cercetatorii cauta o "pilula fermecata" care sa aline atît suferintele depresiei, cît si alte tulburari de dispozitie; suficient de sigura pentru femei însarcinate, mame care alapteaza, copii si vîrstnici, fara efectele secundare specifice unor medicamente ca Prozac, Zoloft sau litiu. Este posibil ca aceasta cautare sa fi luat sfîrsit datorita Planului de Reînnoire Omega-3, prezentat de dr. Andrew L. Stoll, director al Laboratorului de Psihofarmacologie al spitalului McLean de la Harvard. Citeşte mai departe...

6. Călău şi victimă (autor: Guy Corneau)

Există momente în viaţă când nimic nu mai merge. Atunci, ne simţim înfrânţi, victime ale altora și totodată călăi ai propriei noastre persone, incapabili să ieșim din inchisoarea temerilor.
Şi dacă acest moment dificil ar fi tocmai ocazia potrivită pentru a deveni, în sfarșit, creatorii conștienţi ai propriilor noastre vieţi? Citeşte mai departe...

Vă aşteptăm cu drag! Pentru orice întrebare sau nelămurire, scrieţi-ne şi vă sprijinim cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole