Initieri Reiki

Autor: Nicoleta - joi, 04 martie 2010, 1718 vizualizari


Reiki este una dintre cele mai fascinante metode de a aduce lumina, pace, credinta si iubire in viata noastra si a celor din jur. Este un sistem oriental de vindecare, care, aplicat in paralel cu medicina moderna, poate duce la vindecari miraculoase.

Intr-o lume dominata de material si de constient, practica Reiki ne aduce mai aproape de esenta Divina din noi, ne dezvolta intuitia si capacitatile extrasenzoriale. Reiki combinat cu meditatia duce la linistirea mintii si creste capacitatea de a lua hotarari corecte in ceeea ce priveste viata noastra pe toate planurile. Reiki este Aici pe Pamant de veacuri.

Acum insa, in vremurile pe care le traim, a fost “redescoperit” tocmai ca sa ne ajute sa combinam armonios cunostintele capatate la scoala si in familie cu toate informatiile din domeniul fantasticului. Practicantul Reiki este la un pas de a deveni un alchimist in propria viata. Transformarea exterioara porneste de la “aurul” din interior, de la Sinele nostru Superior, ce sta linistit si asteapta ziua in care sa ne trezim. Prin Reiki intram in contact cu cine suntem cu adevarat, cu Ingerii nostri pazitori, cu entitati superioare, cu Maestrii Iluminati.

Reiki este destinat oricarui doreste sa practice, indiferent de varsta, sex, religie.

Initieri in Reiki Usui si Karuna

Data: 13 martie 2010

Locatia: va fi anuntata ulterior.

Ora de incepere: 10,00

Durata: cca 4 ore

Cost: 200 lei.

Seminarii Reiki: in fiecare luni. Locatia va fi anuntata in cadrul cursului.

Cost: 25 lei/seminar

Maestru: Andreea Talmazan

Contact: andreea_talmazan@yahoo.com, telefon: 0723 169 105

Opinii:

Petru despre Reiki si seminarii: "Vi le recomand pentru ca le-am parcurs si stiu cum sunt predate. Rezultatele au fost vizibile, in cazul meu, chiar din timpul seminariilor, iar apoi am reusit sa le obtin practicand ce am invatat."

Luciana despre experienta ei cu Reiki: "Am învăţat să închid ochii şi să mă văd. Am învăţat să tac şi să mă ascult." 

Mada si experienta ei cu Reiki: "Am descoperit REI-KI atunci cand cautam o forma de echilibrare a mintii si spiritului, obosita de lupta interioara pe care o purtam de ceva vreme."  

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole