Inima si pantec: workshop pentru femei, Bucuresti, 25-26 martie 2017

Autor: AstroCafe.ro - marti, 28 februarie 2017, 1961 vizualizari

 

Conectarea cu spatiul creat intre inima si pantecul nostru de femei este un proces de o viata. Si, in mare parte, de-a lungul vietii noastre, vom face acest proces singure.

Insa e cu adevarat vindecator ca, din cand in cand, sa ne inconjuram de surorile noastre, oglindindu-ne ranile si miracolele feminitatii noastre si tinandu-ne de mana in drum spre esenta a cine suntem cu adevarat.

Asa ca va invit la un workshop pentru femei, sa facem primul pas, sau pe urmatorul, din calatoria spre feminitatea noastra autentica…

… spre feminitatea profunda, fluida, misterioasa, care se lasa dezvaluita treptat si care stie sa paseasca in frumusete, cu fiecare pas pe care il face in lume.

… spre feminitatea care in naturaletea ei, dupa secole de abuzuri si de deconectare de la fluxul vietii, reconecteaza pantecul cu inima femeii.

… spre feminitatea curgatoare, blanda, frumoasa, fragila si puternica in acelasi timp.

spre feminitatea respirata de o femeie autentica, care nu este nici submisiva nici dominanta, curgatoare si egala cu ea insasi precum un rau, clara si miscatoare, constienta de importanta si unicitatea ei si de faptul ca este, in toate aspectele ei, purtatoare a vietii.

O femeie acordata cu esenta ei si cu puterea ei este:

Va propun sa facem aceasta calatorie impreuna, printr-un workshop de vindecare profunda oferita de cercul feminitatii pe care il vom forma. 

Ce vom lucra in cadrul acestui workshop pentru femei:

Ne vom misca, vom dansa, vom plange, vom rade, ne vom lasa energia sa curga liber, vom face multe vizualizari si meditatii in miscare, vom mentine un spatiu vindecator si vom impartasi trairi, emotii, sentimente, invatand sa ne descoperim si sa ne aratam drept cine suntem cu adevarat, in esenta noastra feminina.

Si, mai presus de toate, in cadrul acestui workshop pentru femei, vom incepe sa iubim fiecare particica din noi. Pentru ca astfel sa incepem sa ne deschidem inima si sa stam in puterea noastra feminina.

Data: 25-26 martie 2017
Program: 10-18
Locatia: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 450 RON
Inscrieri si detalii: mihaela@aimee.ro, 0721.465.852

Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Workshop-ul este sustinut de Mihaela Marinas, Damaideparte.ro. Mai multe detalii despre mine aici: https://www.damaideparte.ro/despre/.

Va astept cu inima deschisa,
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

 

Astro Shop

Cele mai noi articole