Harta Vietii. Astro-tabara, 28 iunie- 2 iulie 2018, Moeciu de Sus

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 01 aprilie 2018, 8684 vizualizari

Tabără de Astrologie și Cunoaștere interioară 

28 iunie- 2 iulie 2018, Moeciu de Sus

# Astrologie practică, pe înțelesul (și pentru înțelegerea) oricui alege să se exploreze și cunoască, prin intermediul ghidului minunat pe care îl avem la îndemână încă de când sosim pe pământ: HARTA NATALĂ astrologica (numită și astrogramă).

# Inițiere în Astrologie, descoperirea unor repere utile de care oricine se poate folosi în a se cunoaște și înțelege mai bine pe sine.

# Intenția creării acestei tabere: fiecare participant să primească noțiuni de bază de Astrologie și inițierea necesară, astfel încât să poata crea un profil astrologic consultand harta natala a unei persoane, dar si sa descopere cat mai mult despre el insusi. O intelegere mai profunda si clara a unor aspecte si directii in viata. 

Ce vei învăța/explora:

Nivel: Baza.

Abordare:

*Fiecare participant își va primi harta printată.

Cine poate participa?

Oricine a participat la cel puțin un workshop/sesiune de Astro-Coaching  sau la alte evenimente/ cursuri (live sau online) cu Nicoleta Svârlefus. In măsura locurilor disponibile, se pot înscrie și nou-veniți.

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

Ce îți propunem?

Trei zile de workshop, exerciții, distractie, astfel incat sa-ti fie un DAR aceasta experienta si calatorie, într-o atmosfera caldă si un spatiu primitor și elegant, sub îndrumarea și cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (Astro-Coach) și al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Nicoleta are experiență de mai bine de 10 ani și dincolo de cunoașterea pe care o împărtășește, cel mai mult prețuiește minunea conectării fiecăruia cu esența lui, cu înțelepciunea interioară. Nicoleta îi împuternicește pe oameni să fie mai mult, să aleagă mai mult și să recunoască ce știu deja. 

Pentru această experiență, ne dorim ca fiecare participant să se simta în largul lui, să primească maximum de valoare din aceasta tabără, să se simtă binevenit, să aducă mai multă constiență, cunoaștere, bucurie, ușurință și claritate în viața sa.

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 28 iunie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica - workshop 10:30- 13:00 h, 15:00-18:30h, cu pauze;

Luni, 2 iulie- mic dejun, predare camere (12:00h).

*Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.

*Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon.

*Tariful este calculat pentru cazare in camera dubla. Pentru cazare in regim single, se achita o diferenta la receptie. Va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

*Transportul este individual, de regula exista suficienti participanti care vin cu masinile personale si le sugeram acestora sa-i ia si pe cei fara masini. Asa am procedat si in alti ani si toata lumea a ajuns usor la locatie.

Investitie:

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

VREAU ȘI EU UN LOC în TABĂRĂ!

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent si organizator tabara) Tel: 0758 088 168/0723 385 558; E-mail: workshop@astrocafe.ro

!!!Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea sumei corespunzătoare.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim.

***Modulul 2 se va organiza in toamna. Datele urmeaza sa fie anuntate.

Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole