Granite si iubire in relatii – workshop Damaideparte.ro

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 noiembrie 2016, 2244 vizualizari

Bucuresti, 10-11 decembrie

Lucrul cu granitele noastre este una din cele mai importante lectii pe care le putem invata in drumul nostru spiritual.

Dincolo de faptul ca ne ajuta sa cream un simt sanatos al Sinelui, granitele sunt cele care permit conexiuni reale, autentice. Fara granite sanatoase nu putem iubi cu adevarat, nici pe noi insine si nici pe ceilalti.

Acest sentiment al separarii de ceilalti prin granite este extrem de important in evolutia spirituala spre o constiinta unificata. Pentru a putea ajunge in mod sanatos la paradigma “toti suntem unul”, e nevoie sa plecam de la a vedea cine suntem cu adevarat, fiecare din noi, la nivel individual.

 

Foarte adesea insa, pentru ca nu am fost educati in acest sens, nu stim cum este sa avem si sa ne exprimam granitele. Astfel, adunam resentimente si devenim pasiv-agresivi. Apoi, punem granite cand nu trebuie si nu punem granite atunci cand este vital sa o facem. Nu stim sa facem diferenta intre furia sanatoasa si furia care distruge relatii. Nu facem diferenta intre iubirea neconditionata si a accepta orice intr-o relatie, in numele iubirii. Nu stim sa avem un sentiment sanatos al Sinelui, prin care sa exprimam cine suntem cu adevarat, pentru a merge inspre ceilalti dintr-un loc autentic.

De aceea, va invit la acest workshop experiential in lucrul cu granitele. Ce vom face:

 

In egala masura, o sa raspundem la intrebari precum:

 

Astfel, putem vedea in ce masura granitele definesc ce suntem si ce nu suntem, ne arata unde incepem noi si unde incepe cealalta persoana si ne conduc spre un sentiment de proprietate asupra propriei persoane. Pentru a putea astfel sa incepem sa ne luam in stapanire pe noi insine si vietile noastre.

Pentru ca de aici sa putem ajunge apoi la manifestarea iubirii autentice, cu respect fata de cine suntem noi si fata de cine este celalalt.

Data: 10-11 decembrie2016
Program:  10-18
Locatia: Bucuresti, (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 400 RON

Inscrieri si detalii: mihaela@aimee.ro, 0721.465.852

Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Workshop-ul  este sustinut de Mihaela Marinas. Mai multe despre mine aici.

Astro Shop

Cele mai noi articole