GRADINA ZEN! Eveniment pentru suflet! 19-21 august 2011, Vlahia Inn, Moeciu de Sus

Autor: Nicoleta - joi, 18 august 2011, 2337 vizualizari

In weekend-ul 19-21 august 2011, AstroCafe.ro si Pensiunea Vlahia Inn te invita la un eveniment pentru suflet:

GRADINA ZEN

sa petreci un weekend inspirat impreuna cu:

* Nicoleta Svârlefus (astrolog, trainer spiritual, consilier transpersonal)

* Valeriu Pănoiu (astrolog, numerolog)

* Maria Luiza Romedea (maestru Reiki, terapeut)

* Robert Pope (terapeut Reconectare)

* Alexandra Andriţoiu (trainer cristaloterapie)

* Claudiu Oroş (sonoterapeut)

si alti invitati care au ceva de impartasit din cunoasterea si experientele lor din zona spirituala,

intr-o atmosfera Zen, creata de echipa Vlahia Inn.


Tu alegi ce experimentezi:

- seminarii/workshop-uri de autocunoastere, transformare personala, spiritualitate, initiere in astrologie, cristaloterapie, sonoterapie, reconectare.

Invitatii vor sustine seminarii intr-un cadru lejer, confortabil. Participarea la seminarii este gratuita!

- consultatii astrologice si numerologice;

- sedinte individuale de terapie;

- cristale, bijuterii cu cristale (afli despre cristale si beneficiile lor; poti cumpara cristale si/sau bijuterii oferite de magazinul Dragons);

- tarot;

- carti de la CartiDeSuflet.Ro (poti rasfoi si cumpara cartea care te inspira);

- conversatii placute intr-un spatiu divin;

- jocuri spirituale;

- muzica spirituala (zen tambour, dramba, bol tibetan, diapazoane pe solfegiu sacru, didgeridoo)

- meniu special conceput pentru acest eveniment, de catre echipa Vlahia Inn (ingrediente naturale 100%).... si alte surprize!


Workshop-urile vor fi sustinute sambata, 20.08.2011, dupa cum urmeaza:

11:00h – Astrologie si prejudecati, cu Valeriu Pănoiu

Workshopul isi propune sa fie o provocare la adresa ideilor preconcepute despre astrologie. Vor fi abordate teme precum:

*Astrologia la granita cu alte discipline ale cunoasterii (stiinta, religie); conexiunea astronomie-astrologie; astrologia la peiorativ: de unde vin asocierile cu ghicitul si vrajitoria?

*Limitele astrologiei: pana unde poate merge consilierea astrologica – intre fatalism si liberul arbitru.

*Confuzia intre astrologie si horoscop: ramurile astrologiei

*Diferenta intre zodiac si horoscop

*Clisee despre zodii si notiuni astrologice (Ascendent, planete, case astrologice)

*Rolul astrologiei in autocunoastere si dezvoltarea personala

*Astrologia ca exercitiu de constientizare: legea cauza/efect; potentialul creator; misiunea personala.

*Perspective karmice si asumarea responsabilitatii personale.

Desfasurare: Clarificarea unor notiuni si concepte sustinuta de exemple din practica astrologica; prezentare urmata de dezbatere – caracter interactiv: raspunsuri la intrebarile participantilor.


13:00h – Recunostinta, cheia bucuriei si abundentei, cu Nicoleta Svârlefus

Recunostinta este cea mai frumoasa rugaciune, este calea cea mai usoara si scurta catre Univers si darurile sale.  Cand esti recunoscator, cand multumesti neincetat, devii prezent la tot ce esti si ai, iar bucuria este prezenta in inima ta. Te conectezi cu tine, cel care esti cu adevarat, cu fiinta divina. In acel moment, vibratia ta creste, te acordezi cu vibratia Universului, care abia asteapta sa-ti dea alte si alte motive de bucurie si multumire.

Vom face distinctia intre rugaciunea-cerere si rugaciunea de tip recunostinta. Vom experimenta puterea recunostintei prin exercitii practice.

Vei afla cum poti crea abundenta in viata ta, practicand zi de zi recunostinta. Abundenta este spirituala, este o stare energetica. Totul este energie in jurul tau. Tu alegi cum polarizezi aceasta energie si ce creezi in viata ta!


15:00h – Reconectarea, cu Robert Pope

Procesul de Reconectare nu cred ca poate fi descris. El este unic pentru fiecare fiinta in parte. Cel mult fiecare om in parte ar putea descrie efectele pe care Reconectarea i le aduce. Sentimentul linistii nu are descriere. Vindecarile care survin in toate planurile, fizic, mental, sufletesc, in schimb aceastea pot fi descrise. Aplicat in cazul oricarui tip de afectiune, stare neplacuta sau boala, chiar si in cazul celor denumite incurabile, Reconectarea poate produce vindecari care nu au nici o explicatie logica asa cum am vrea noi sa intelegem lucrurile si anume prin prisma gandirii occidentale.

Starea fireasca a tuturor fiintelor este armonia, bucuria, pacea. Procedeul Reconectarii a fost folosit din cele mai vechi timpuri de catre toate civilizatiile ce traiau in armonie cu natura vie cunoscandu-si astfel propria natura divina. In cadrul acestui workshop, vor fi prezentate mai multe informatii despre Reconecare si Vindecarea Reconectiva, cu demonstratie pentru cei prezenti. Voi detalia si voi exemplifica vindecari miraculoase care au avut loc prin mine si veti intelege ca orice om poate face ceea ce alt om face procedeul Reconectarii fiind un dar Universal pentru orice fiinta.


17:00h – Ce este intentia si cum lucram cu ea? cu Maria Luiza Romedea, Alexa Andriţoiu, Claudiu Oroş

Mary - Baghete magice: intentia si imaginatia. Intro in bazele cunoasterii de sine si lucrul cu forta interioara, sinele si energiile personale. Cum sa ne transformam intentia in realitate. Exercitiu de rezonanta si experimentare a directionarii energiei prin intentie: a primi si oferi. Meditatie de curatare si energizare. Integrarea sufletului prin chemarea partilor din el pe care le-am lasat la diferite persoane, locuri, traume. Integrarea sinelui. Echilibrare. Unelte de curatare cu ajutorul elementelor.

Alexa - focusarea si transformarea intentiei in realitate cu ajutorul cristalelor. Cunoscandu-le proprietatile si invatand sa cream altare propice intentiilor noastre.

Claudiu - utilizarea sunetelor si a frecventelor intr-o maniera constienta de intentia care este purtata de ele. Bazele frecventelor ca purtatoare de intentie si unelte de vindecare.


*Participarea la workshop-uri este gratuita!

*Sedintele de terapie si consultatiile individuale sunt contra-cost.


Intentia noastra: sa fim impreuna, sa dam mai departe, sa inspiram si sa ne lasam inspirati, sa ne jucam, sa ne bucuram, sa celebram viata, spiritul, iubirea.

Gazda si partener eveniment: Pensiunea Vlahia Inn, Moeciu de Sus, str. principala nr 21A.

Intrarea la eveniment este libera!


Daca te inspira sa ne fii alaturi pe toata durata evenimentului, te poti caza chiar la Pensiunea Vlahia Inn. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile, la 0747 118 311 sau vlahiainn@gmail.com

Pentru alte detalii: office@astrocafe.ro


Evenimentul este organizat de Nicoleta Svârlefus & AstroCafe si echipa Vlahia Inn. Le multumim tuturor participantilor pentru ideile creative, sprijinul acordat si energia pe care o pun in crearea acestui eveniment. Multumim in mod special Mariei Luiza Romedea, pentru implicare si sprijin (grafica, creatie, participare)! Le multumim tuturor celor implicati in organizare (Isabela Cosneanu, Cristina Ciobanu), tuturor celor inspirati de ideea noastra, celor care aleg sa fie impreuna cu noi, partenerilor evenimentului.

Parteneri: Vlahia Inn, AstroCafe, CartiDeSuflet.Ro, magazinul Dragons, Astreo.Ro, SfatulParintilor.Ro

Te asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole