Fashion. Music. Art - Ladies week!

Autor: Nicoleta - sambata, 27 februarie 2010, 808 vizualizari
Fashion. Music. Art - Ladies week!

In saptamana 1-8 martie 2010, in fiecare seara te vei intalni cu tineri designeri romani ce isi vor expune colectiile lor cele mai recente, pe acorduri de muzica live.  

Fashion. Music. Art” isi propune sa reuneasca muzica si design-ul vestimentar si de accesorii sub acelasi acoperis, etajul 1 al cafenelei Cafepedia. In cadrul acestei saptamani, vor exista expozitii cu vanzare, concerte de vioara,  live performances si show-uri de percutie cu tineri muzicieni.

De-a lungul celor opt zile de „Fashion. Music. Art”, vor calca pragul cafenelei George Neagu, Agatha Blank, Fandacsia, Alex Talkovski, Biba Bijoux, Mirela Diaconu si A Minuit Marie, ale caror creatii vor fi acompaniate de vioara lui Tili, saxofonul lui Marian Ganescu si vocea Andreei Crepcia.   

Luni, 1 martie, orele 18:00 si 23:00

Seria „Fashion. Music. Art” incepe cu George Neagu - un designer din noua generatie, a carui colectie se evidentiaza prin drapaje, materiale brodate si inspiratie din natura.  
Agatha Blank va aduce prin creatiile sale artistice, cate un pic din luxul parizian, discret si decadent.   

Marti, 2 martie, orele 18:00 – 23:00
Fandacsia vine la Cafepedia cu “palarii suspendate”. Cosmina Nicolescu, cu zece ani de experimente in desenul accesoriilor capilare, vinde acum in cateva magazine din tara si intr-un concept store din Milano.  
Biba Bijoux va expune marti bijuterii lucrate manual, care se recomanda a fi purtate cu nonsalanta si un zambet misterios.   

Miercuri, 3 martie, orele 18:00 – 23:00
Muzica liveJulie, seara tinerilor artisti
Mirela Diaconu propune Second Skin, o colectie care se adreseaza in special femeilor constiente de propria lor feminitate.   

Joi, 4 martie, orele 18:00 – 23:00
Alex Talkowski
vine la „Fashion. Music. Art”. In urma cu 3 ani, a lansat pe piata prima colectie de gablonturi care ii poarta numele, iar in prezent lucreaza pentru ID.Sarrieri si The Place Concept Store.   
Sound of Sax – cu Marian Ganescu   

Vineri, 5 martie

20:30 – Tribute Michael Jackson cu Andreea Crepcia
22:30 - Muzica live – Cover-uri  interpretate de Andreea Crepcia, cu acompaniament de chitara si pian   

Sambata, 6 martie

11:00 – 18:00 expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta.  
Muzica live – Johnny, Toni, Stanca & Felix show: percutie, chitara, saxofon  

Duminica, 7 martie
11:00 – 18:00 – expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta   

Luni, 8 martie, orele  18:00 – 22:00
A Minuit Marie – Atelier de creatie vestimentara isi expune spre vanzare cele mai noi creatii. Izvorât din necesitatea de a crea și a împărtăși cele mai îndrăznețe vise cu lumea, A Minuit Marie transpune în geometria hainelor cele mai neașteptate contraste.  
Coca Zaboloteanu vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.   

Rezervari: 0721 102 102

Silvana Borza
Event Manager Cafepedia
silvana@cafepedia.eu

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole