EU POT. Tabara de Creatie si ReCreatie Interioara, 11-15 mai 2018, Moeciu de Sus

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 16 februarie 2018, 8572 vizualizari

Tabără de Creație și ReCreație Interioară:

EU POT!  

Sa-mi deschid Inima, sa (ma) Iert, sa (ma) Iubesc, sa ma exprim Liber, sa Inspir, sa imi implinesc Visele, sa Daruiesc, sa aleg constient, sa vorbesc si sa traiesc cu Putere, sa Creez, sa ma Bucur, sa Fiu cine sunt cu adevarat.

In perioada: 11-15 mai 2018

Revenim cu aceasta tabara care, dintre toate evenimentele  organizate in ultimii aproape 10 ani, s-a dovedit una dintre cele mai profunde si eficiente experiente, in opinia participantilor si a noastra. In ultimii ani, cu totii am trecut prin transformari interioare profunde, prin urmare revenim si in acest an cu o abordare proaspata, cu multe instrumente noi si mai ales cu o noua deschidere, intelegere si constienta...

Ne propunem sa cream impreuna un context in care fiecare participant sa fie imputernicit, sa primeasca informatii si mai ales experiente, nutritive pentru Corp, Minte si Suflet. Sa fie ca o ReCreatie, prin desprindere de rutina vietii traite in mare parte in minte, si eliberare de orice presiune cotidiana, recrearea starii naturale de bucurie prin a fi pur si simplu cine esti si a descoperi mai mult din ce poti fi.

Vei practica un set de instrumente, cu care, dupa tabara, te vei putea antrena singur si vei putea face, cu curaj si putere, alegeri adecvate in viata. Acest workshop a fost creat  pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale.  Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Te vei antrena in a crea constient posibilitati, in fiecare moment.

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Ne dorim ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in viata sa.

Vei experimenta:

- deschiderea inimii si accesarea  puterii interioare, a constientei si creativitatii;
- crearea unui spatiu pentru nou, in orice domeniu al vietii tale;
- starea de prezenta si alegerea constienta;
- contemplarea si transcenderea ranilor ("programelor") vechi, care  inca iti mai perturba linistea si bucuria;
- exprimare cu libertate si putere, in orice situatie;
- cum sa fii creativ, sa actionezi cu usurinta dincolo de "e imposibil", "e greu", "e complicat".
- iertarea cu usurinta si eliberarea de durerea trecutului;
- cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
- iubirea, acceptarea si increderea in tine;

Cum
- workshop-uri
- practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- activitati creative si recreative, jocuri;

Program aproximativ
:

Tabara incepe vineri, 11 mai orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Sambata-luni - workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Marti, 15 mai- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie. 

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru. 

Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon.

Tariful este calculat pentru cazare in camera dubla. Pentru cazare in regim single, se achita o diferenta la receptie. Va vom da toate detaliile de care aveti nevoie.

*Transportul este individual, de regula exista suficienti participanti care vin cu masinile personale si le sugeram acestora sa-i ia si pe cei fara masini. Asa am procedat si in alti ani si toata lumea a ajuns usor la locatie.

Inscriere:

 

 Reducerile nu se cumuleaza!

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs. 

Si EU POT! Vreau sa ma inscriu!

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) Tel: 0758 088 168/0723 385 558; E-mail: workshop@astrocafe.ro

- Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea partiala sau integrala.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole