Essence of Angels® Practitioner. Cu Simone Mathews, 19-20 decembrie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 10 decembrie 2015, 1416 vizualizari
Essence of Angels® Practitioner. Cu Simone Mathews, 19-20 decembrie 2015, Bucuresti

In calatoriile noastre prin lumea pamanteana suntem vegheati si ajutati. Unii dintre noi vad sau aud ingerii si soaptele lor, altii nu sunt atat de norocosi insa cred din toata inima in existenta lor.

Prin cursul “Essence of Angels®, Practitioner” la care va invitam intre 19-20 decembrie 2015, Simone Matthews ne va facilita intalnirea si comunicarea cu ei si ne va invata sa cream spatiul in care sa-i putem contacta si lucra cu ei. 

Cursul se desfasoara in Bucuresti, intre 9.00 si 18.00h in fiecare din cele doua zile. In seara de vineri, 18 decembrie intre 18.30 – 21.30, Simone ne prezinta continutul cursului in ansamblu, precum si anumite informatii care ne vor permite sa ne conectam la un nivel mult mai profund cu esenta angelica.

Gasiti prezentarea acestui curs aici: http://tinyurl.com/Essence-of-Angels-in-Bucharest

In cele trei zile cat vom avea ocazia s-o audiem si sa lucram cu ea, Simone ne va ajuta pe fiecare dintre noi sa percepem cauzele si motivele intamplarilor din vietile noastre si sa primim raspunsurile pe care le cautam.

Irina ne povesteste:

“Cand am plecat  in UK acum o luna, credeam ca merg la un curs despre îngeri. Acolo, in schimb, s-a întâmplat altceva: am asistat la cel mai palpitant si mai atractiv curs din viata mea, unde in doua zile am trecut de la informații despre arhangheli la fizica cuantica, la teoria armonicilor din muzica, la biologie celulara, la chakre, culori si cristale, totul intr-o asociere perfect orchestrata de Simone. 

Simone M. Matthews este un lector vizionar, inspirat si foarte capabil sa prezinte conexiunile  dintre știință si spiritualitate, care stau la baza saltului evolutiv spre care se îndreaptă omenirea. Daca doriti sa va extindeti "galaxia" de informație spirituala de calitate, daca va place vibratia dimensiunilor înalte, daca doriti sa asistati la o descărcare “live” de dosare akashice prin chanelling-ul lui Simone, atunci acest curs va este destinat in mod direct!

De cand am vazut anuntul despre turul ei prin lume, mi- am spus in gand ca avem nevoie de energia ei si in România. Iata ca la final de an, ca un minunat cadou de Sarbatori pentru noi, am reușit  sa facilitez acest curs. Va asteptam așadar, in număr cat mai mare, sa onoram si sa fim onorati de aceasta vizita.”

La finalul acestui curs, participantii primesc:

- Certificat “Essence of Angels® Practitioner”

- prin site-ul http://www.universallifetools.com/ veti avea acces la meditatii, e-books si multe alte materiale

Pretul early bird (care se incheie la miezul noptii de 18 decembrie) este de 295 euro pentru o persoana. Daca veniti insotiti, cea de-a doua persoana va plati pretul de 150 euro.

Inscriere: Va rugam sa urmati linkul evenimentului, sa rezervati locul si sa faceti plata: http://tinyurl.com/Essence-of-Angels-in-Bucharest

Gazda noastra pe parcursul celor trei zile este Mind Evolution Society, in Bucuresti, Strada Lunei, nr. 5.

Pentru orice intrebari aveti, va rugam sa ne contactati prin mail sau la telefon.

Irina: 0728.290.242

Sylvie: 0758.066.791

calatorii_prin_timp@yahoo.com 

Namaste!
Astro Shop

Cele mai noi articole