Eclipsa de Soare in Pesti. #SHIFT. Astro-Coaching, editie speciala cu Nicoleta Svârlefus- 22 februarie 2017

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 19 februarie 2017, 14652 vizualizari

Ne apropiem de cea de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare in Pești, la Luna nouă din 26 februarie- 16:58h. Prima a fost o eclipsa de Luna in Leu, pe 11 februarie 2017.

Perioada dintre eclipse, 11-26 februarie este ca o cură de detoxifiere, de eliminare a ceea ce nu ne mai folosește, de transformare a unor tipare de creare a unor realități repetitive.

Zilele premergătoare eclipsei de Soare în Pești pun accentul mai mult pe trecut, pe ceea ce trebuie transformat, pe înțelegerea la alt nivel a unui ciclu de viață care trebuie să se încheie pentru a face loc altei etape, altui nivel. Practic, se elibereaza tipare karmice foarte vechi.

Este un moment-pivot, pe care îl vom resimți ca o maximă urgență. Sensibilitatea este foarte crescută. Senzitivitatea lucrează în favoarea noastră. Dar... emoțiile și agresivitatea ne pot deturna și induce în eori regretabile.

Eclipsa de Soare in Pești este o ECLIPSĂ MAGICIAN, un spațiu de creatie magic, un moment de transcendere a planului în care am funcționat până acum, un salt în conștiință, un test de măiestrie.

Evident, e esențial să înțelegem ce se întâmplă, ce focar atinge Eclipsa in harta fiecăruia, pentru a ști cum să "pilotăm" energia și mai ales când/dacă să intervenim și când să ne dam la o parte.

Dacă vrei să te conectezi/aliniezi cu energia acestui moment astral și să înțelegi/descoperi mai mult despre posibilitățile de creație care-ți sunt disponibile, vino miercuri, pe 22 februarie, de la ora 18:00, la o nouă sesiune de Astro-Coaching.

 

Te poți înscrie cu un email la workshop@astrocafe.ro, sau completând formularul de aici, până marți 21 februarie, ora 12:00pm cel târziu.

Cost participare: 146 lei

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

Interval orar: 18:00- 22:00h

Detaliile despre locatie vor fi comunicate participantilor.

Te aștept cu drag!

 

Astro Shop

Cele mai noi articole