EA și EL. Varietăți Spirituale cu Nicoleta Svârlefus și Ion Hristescu. 3 decembrie 2016, București

Autor: AstroCafe.ro - luni, 14 noiembrie 2016, 11272 vizualizari

PREMIERĂ!

Ea și El. Varietăți Spirituale cu Nicoleta Svârlefus și Ion Hristescu

Sâmbătă, 3 decembrie 2016, București

 

Ne-am întâlnit într-o iarnă și a fost o “joacă la prima vedere”. Un doctor cu ochi verzi și un inginer cu ochi albaștri, un Leu și un Vărsător cărora le place să se joace. De-a mintea, de-a inima, de-a frumosul și creativul dar mai ales de-a altceva-ul:

- Băi, Nico, tu ce faci aici?

- N-aș știi să-ți zic exact, dar fac altceva. Simt eu că vine timpul pentru altceva-ul ăsta. Și tu?

- Și io la fel!

Așa că am hotărât să continuăm jocul și să-l transformăm într-unul mai mare și mai frumos. Un joc de echipă. Și să ne pregătim cu bucurie pentru sărbătorile astea  și schimbările ce stau să vină, printr-o conferință – spectacol despre una, despre alta, despre noi, despre ceea ce suntem și facem, despre ceea ce ne doare dar mai ales ceea ce ne bucură în această zonă magică pe care o numim, zgârcit, “spiritualitate”.

De la karmă pân’la chakre, vom povesti despre miturile urbane care ne bântuie, despre deșteptăciunea spirituală în exces, despre cum să-ți deblochezi destinul cu cheia franceză, rețeta fericirii, despre “cum să devii bogat și împlinit în trei zile (și două palme după ceafă)”.

Hai să ne trezim un pic, să ne-ntâlnim cu bucurie și să povestim. Mai în joacă, mai în serios, dar cu mult zâmbet pe față. I-am zis “Varietăți Spirituale” și aducem cu noi toată experiența și magia de-am trăit-o în lucrul cu oamenii, prin consultații, cursuri, ateliere, tabere, evenimente.

Dacă ești curios, inspirat și bucuros să ne (re)vezi și asculți, dacă a ajuns la tine o fărâmă din entuziasmul nostru, te așteptăm pe 3 decembrie 2016.

Când?

3 decembrie 2016, orele 11:00-15:00h

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 170 lei

Reducere: Costul este 150 lei, pentru înscrierea pâna la 21 noiembrie inclusiv

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168/0723 385 558- Cristina Ciobanu, organizator şi asistent workshop.

Abia (te) așteptăm!

Pe Ion îl găsești aici.

Informații găsești și pe pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1069307816501673/?active_tab=about

Aici îi poți vedea pe protagoniști:

Astro Shop

Cele mai noi articole