Doriți să împărtășiți și altora cunoștințele acumulate pe plan personal? Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PESRONALA

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 16 octombrie 2013, 1254 vizualizari
Doriți să împărtășiți și altora cunoștințele acumulate pe plan personal? Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PESRONALA

Vă propunem o formare autorizată care vă ajută în acest sens – cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ, autorizat ANC(CNFPA)– cod COR 242324, autorizatie nr.40/ 3161/11.04.2013

Dacă ne dezvoltăm pe plan personal, îi putem ajuta și pe ceilalti sa se dezvolte. Progresul nostru in dezvoltarea personală poate deschide uși și altora, iar fericirea unui astfel de progres este completă doar când ea este împărțită... În acest fel putem contribui la bunul mers al lucrurilor atât în viața noastră cât și a altora.

Cursul ”Consilier pentru Dezvoltare Personală” ne ajută să ne cunoaștem, să aflăm care ne sunt calitațile și ce ne face să ne simțim impliniți.

Participand la acest curs vom învăța să interacționăm cu cei din jur, să stabilim relații durabile și armonioase,  să ne corectăm defectele și să ne construim o imagine ce ne va oferi încredere în forțele proprii.

Desfasurarea cursului:  - BUCURESTI

(programul  va fi stabilit de comun acord in prima zi de curs).

Taxa de curs: 1300 lei (cursul de seara) si  1600 lei(cursul de weekend) - se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la jumatatea cursului.

*Important:

Absolventii cursului de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA (indiferent de centrul de formare) pot repeta cursul cu alte grupe la pretul redus de 250 lei   

Acordam comision de 10% din taxa de curs sau aplicam reducerea persoanelor care se inscriu la cursurile organizate de noi, in urma recomandarii dumneavoastra. 

La achitarea integrala a taxei de curs -  la inscriere, se acorda o reducere de 10% din pretul total. 

Beneficii obtinute in urma cursului:

Conditii :

Competente obtinute:

FORMATORI:

OANA RALUCA BADEA – Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, mediator, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Quantum Vortex Energy Healer & Speaker.

ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU (HANCIU) - Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.

Pentru inscriere va asteptam la sediul nostru din Calea Mosilor nr 124, et 1, ap 2, sector 2, Bucuresti de luni – vineri de la 10.00-20.00 sau ne puteti trimite actele necesare la inscriere pe e-mail si achitati avansul in contul firmei.

Acte necesare la inscriere:

Cont: - avansul sau taxa cursului - se poate face si in contul nostru: RO20BRDE441SV19782394410 - BRD - UNIREA (se trimite op-ul scanat prin email).

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Consilier pentru dezvoltare personala insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC). 

Contact :


Atelierele de practica (supervizare) in CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA se tin saptamanal - MARTI - intre orele 19.00 - 21.30 iar  dupa fiecare 10 sedinte, se vor elibera CERTIFICATE DE PRACTICA, emise sub sigla proprie conform autorizatiei nr.40/3161/11.04.2013.

Pot participa la aceste ateliere toti absolventii cursului Consilier pentru Dezvoltare Personala (indiferent de centrul de formare la care au absolvit), dar si persoane interesate sa urmeze aceasta perfectionare.

Taxa de participare la ateliere:

!Este absolut necesara confirmarea participarii la atelier pana cel mai tarziu - marti ora 13.00

In cadrul acestor ateliere - se vor aplica tehnicile deja invatate si altele noi, sfaturi practice, schimb de experienta, sesiuni de intrebari si raspunsuri. 


VA ASTEPTAM CU DRAG!Astro Shop

Cele mai noi articole