Din culisele Terapiei prin Rasfat! Masajul automatizat cu pietre de JAD incalzite

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 26 noiembrie 2014, 3013 vizualizari
Din culisele Terapiei prin Rasfat! Masajul automatizat cu pietre de JAD incalzite

Masajul automatizat cu pietre de JAD incalzite, cunoscut si sub denumirea de Terapia prin Rasfat, a reusit sa castige inimile multor iubitori de naturalete si sanatate.
 
Iata o marturisire din suflet:
"Trebuie sa recunosc ca prima data cand am primit invitatia de a veni la un masaj cu pietre de JAD incalzite, si unde mai pui, ce se face prin intermediul hainelor, (deci, nu e nevoie sa va dezbracati ), mi-am spus “Ce mai e si asta?”.  Am ascultat cu atentie o scurta trecere in revista a beneficiilor si am spus DA pe loc.
In momentul in care am pasit in CASA JAD-ului am simtit o explozie de energie pozitiva. Parca eram intr-o poveste si EU eram personajul principal. Dedicarea, pasiunea si zambetele Echipei CASA JAD Boutique m-au facut sa ma simt in largul meu si sa ma bucur la maximum de minunta “Terapie prin Rasfat”. M-am indragostit de ea pe loc! "
Verzescu Maria, 48 ani, Bucuresti

Vrei sa afli de ce?
•    In primul rand, masajul automatizat se face prin haine, cele 13 role de JAD incalzite – 9 role pentru masaj paravertebral + 4 role pentru masaj membre inferioare – sunt ideale pentru eliminarea durerilor de spate, eliminarea stresului, depresiei, insomniei si chiar pentru eliminarea sindromului de maini si picioare reci, etc.
•    In al doilea rand, cele 80 de pietre de turmalina aplicate pe 2 benzi de fibra de carbon sunt ideale pentru oxigenarea organismului, pentru curatarea sangelui si pentru intarirea sistemului imunitar.
•    In al treilea rand, caldura interna – razele infrarosii ce patrund in profunzime 3,8 cm sub piele – te ajuta sa detesionezi musculatura si sa elimini toxinele din organism (detoxifiere).
•    In al patrulea rand, cele 7 programe automatizate diferite iti ofera o experienta personalizata, individuala, unica!

Un alt testimonial al unei  cliente care a incercat Terapia prin Rasfat:
Pe durata celor 40’ pe patul automatizat cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii am simtit o senzatie fantastica de detasare deplina. Muzica de relaxare si mangaierea rolelor de JAD incalzite au activat in creierul meu optiunea REFRESH pentru tot restul zilei.
Popescu Iuliana, 32 ani, Bucuresti
 
Ce zici? Vrei si TU? Suna-ne la 0741.200.062 sau 0786.103.279 si iti oferim in perioada 01 – 30 noiembrie 2014 1 sedinta CADOU pe patul de masaj automatizat cu pietre de JAD incalzite.

Daca iti doresti si tu Terapia prin Rasfat, vino sa ne cunosti in zona Unirii, Budapesta, str. Leon Voda, Nr. 24 (in spatele Hotel Dalin).
 
Afla mai multe despre Terapia prin Rasfat: www.casajadboutique.ro
 Astro Shop

Cele mai noi articole