Detoxifierea Relatiilor. Calea Iubirii: 2 martie 2014, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 februarie 2014, 1413 vizualizari
Detoxifierea Relatiilor. Calea Iubirii: 2 martie 2014, Bucuresti

Duminica 2 martie te invitam la:

Detoxifierea Relatiilor. Calea Iubirii

cu Nicoleta Svârlefus

Ne gandim deseori sa urmam un program de detoxifiere pentru corp, mai ales primavara, dar neglijam faptul ca si mintea noastra, relatiile si toate palierele vietii au nevoie de detoxifiere. Asadar, ce-ar fi sa incepem aceasta primavara cu un "program" de detoxifiere relationala?

Mintea noastra este construita sa judece, iar judecatile sunt adresate atat propriei persoane cat si celor cu care formam diferite relatii in viata. Relatiile de durata, cele pe care le consideram importante si joaca un rol major in cresterea noastra sunt cele mai vulnerabile la a acumula tot felul de "toxine" traduse prin judecati, plangeri, asteptari, conditionari, care apoi se transforma in obisnuinte iar acestea alcatuiesc tipare si scenarii dupa care ne derulam relatiile.

Desi Orice relatie are la baza iubirea, aceasta fiind de fapt energia care aduce impreuna doi oameni, in timp, ea este acoperita, chiar uitata, printr-un proces de "intelectualizare" permanenta. Altfel spus, in loc sa simtim in relatii, ajungem doar sa gandim despre ele si despre oamenii implicati.

Am creat acest workshop ca pe o posibilitate de schimbare a unor perceptii, de constientizare, de aducere la suprafata si eliberare a unor ganduri si povesti toxice, desprindere de judecati si asteptari, de transformare, reintoarcere in inima si reamintire a iubirii.

Fie ca e vorba de relatia de cuplu, de relatiile cu parintii, cu copiii, cu prietenii etc, toate acestea au nevoie, din cand in cand de igienizare, purificare, revigorare. Iar acesta este un proces care tine de munca fiecaruia cu el insusi si nu cu asteptarea ca celalalt sa o faca.

De regula, sentimentul de neimplinire si instrainare, tensiunile, frustrarile, au la baza o acumulare de judecati, plangeri, asteptari, conditionari, temeri. Odata schimbate anumite perceptii si povesti pe care ni le spunem, totul se reconfigureaza si putem trece la un alt nivel de intelegere, acceptare, armonie... in definitiv iubire.

Daca esti inspirat sa participi, te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica 2 martie 2014, 10:30- 18:30h (cu pauze mici de cafea si o pauza de 1 h la pranz). Ora de incheiere se poate modifica.

Unde?

In Bucuresti. Adresa exacta le va fi comunicata participantilor.

Investitie

Inscrierea pana la data de 24 februarie inclusiv- 160 lei 

Inscrierea dupa data de 24 februarie- 185 lei (in limita locurilor disponibile).

*Tariful cu reducere este valabil pentru achitarea integrala pana la data de 24 februarie inclusiv.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent și responsabil înscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!


*Realizare banner: Gabriel Vasilescu Astro Shop

Cele mai noi articole