Detox Relational. Luna noua in Balanta! Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 septembrie 2016, Bucuresti

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 19 septembrie 2016, 8436 vizualizari

Serie de evenimente dedicate transformarii si imbunatatirii relatiilor: Luna RELAȚIILOR! Cu Nicoleta Svârlefus

    1. Detox Relational. Luna noua in Balanta, 29 septembrie 2016
    2. 3 chei pentru inflorirea relatiilor, 6 octombrie 2016
    3. Noile dimensiuni relationale. Luna plina in Berbec/Balanta, 13 octombrie 2016
    4. Venus in harta natala, 20 octombrie 2016

 

Incepem cu:

1. Detox Relațional. Luna nouă în Balanță

Am creat acest workshop ca pe o posibilitate de schimbare a unor perceptii, de constientizare, de aducere la suprafata si eliberare a unor ganduri si povesti toxice, desprindere de judecati si asteptari, de transformare, reintoarcere in inima si reamintire a iubirii.

Relatiile de durata, cele pe care le consideram importante si joaca un rol major in cresterea noastra sunt cele mai vulnerabile la a acumula tot felul de "toxine" traduse prin judecati, plangeri, asteptari, conditionari, care apoi se transforma in obisnuinte iar acestea alcatuiesc tipare si scenarii dupa care ne derulam relatiile.

Desi Orice relatie are la baza iubirea, aceasta fiind de fapt energia care aduce impreuna doi oameni, in timp, ea este acoperita, chiar uitata, printr-un proces de "intelectualizare" permanenta. Altfel spus, in loc sa simtim in relatii, ajungem doar sa gandim despre ele si despre oamenii implicati.

Fie ca e vorba de relatia de cuplu, de relatiile cu parintii, cu copiii, cu prietenii etc, toate acestea au nevoie, din cand in cand de igienizare, purificare, revigorare. Iar acesta este un proces care tine de munca fiecaruia cu el insusi si nu cu asteptarea ca celalalt sa o faca.

De regula, sentimentul de neimplinire si instrainare, tensiunile, frustrarile, au la baza o acumulare de judecati, plangeri, asteptari, conditionari, temeri. Odata schimbate anumite perceptii si povesti pe care ni le spunem, totul se reconfigureaza si putem trece la un alt nivel de intelegere, acceptare, armonie... in definitiv iubire.

Ce moment mai bun am fi putut alege pentru acest proces, daca nu acesta, la doua zile inainte de Luna noua in Balanta? Un moment numai bun pentru curatare, eliminare a ceea ce este nefolositor, transformare si pregatire a terenului pentru un nou punct de echilibru in viata noastra relationala?

Ce facem:

 

Vino să explorezi și să descoperi mai mult despre tine. Vino să afli cum poți să te deschizi și mai mult în fața iubirii și cum poți folosi energia acestei perioade pentru a-ți imbunătăți relațiile.   

Când?

Joi 29 septembrie 2016, 17:30- 22:30h, Bucuresti

*Nu sunt necesare cunostinte de astrologie. Fiecare participant va primi harta natală printată.

*Date despre locație vor primi toți participanții la momentul potrivit.

Înscriere:

Scrie-i Cristinei Ciobanu- Organizator și asistent workshop, la workshop@astrocafe.ro

Cristina îți poate fi de folos și la telefon: 0758 088 168/0723 385 558

Tarif: 222 lei

Număr de locuri limitat! Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole