DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 19 noiembrie 2021, 5464 vizualizari

Nicoleta Svârlefus și Astrocafe.ro te invită cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2021

Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență

Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 9-a ediție.

Este despre acest an, despre 2021. Un an care, în percepția multora a fost provocator, inedit, instabil. În fond, 2021 a fost deschizător de drum și de realitate, cu viziuni noi, alegeri mult mai conștiente, trăiri inedite. Plecăm din acest an cu multe teme de contemplat, integrat, consolidat. 

2021 a fost și este unul de tranzitie catre o nouă era, cu schimbări și restructurări fundamentale, la nivel personal și colectiv. 

Ne propunem această zi de conștientizare și acordare la noile energii, la contextul de viață prezent, la ACUM, într-un spațiu al recunoștinței, iertării, binecuvântării a tot și toate cele trăite. Un spațiu al înțelepciunii. În inima noastră. E important cum încheiem ceva, cu ce energie, cu ce percepție. Pentru că asta decide realitatea pe care o vom crea în 2022.

Ce-ar fi să te împaci cu 2021, să-l primeșți cu ușurință exact așa cum a fost, să-l așezi în loc binecuvântat și să-l îmbrățișezi cu drag în momentul despărțirii? Ce-ar fi dacă ai înțelege provocările pe care ți le-a adus, cu ochii inimii, știind că toate ți-au fost utile? Ce-ar fi dacă ai vedea și la ce ți-au folosit? Cum ar fi dacă ai fi recunoscător pentru absolut tot ce ai primit în 2021 și ai crea un spațiu de posibilități noi pentru anul care vine? Dar dacă ai acceptă inclusiv faptul că nu ai primit incă ce ți-ai dorit? Dacă ai fi impăcat pe deplin cu TOT ce a însemnat 2021? Ce crezi că devine posibil pentru tine, acum și în următorul an? 

Hai la acest eveniment, să sărbătorim împreună tot ce suntem și tot ce am adăugat vieții noastre în acest an! DA, vreau să vin la DAR de 2021!

 

***Număr de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de înscriere și achitarea integrală a taxei de participare.

Pentru mai multe informații, te rog să-mi scrii.

Te aștept cu drag și bucurie!Astro Shop

Cele mai noi articole