DAR de 2019. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 Decembrie 2019

Autor: AstroCafe.ro - luni, 07 octombrie 2019, 4975 vizualizari

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2019

Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență

19. 12. 2019, București

Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 7-a ediție.

Este despre acest an, despre 2019. Un an care, în percepția multora, a fost cu adevărat transformator, deschizător de drum si de realitate, cu viziuni noi, alegeri mult mai constiente, trăiri inedite. Plecam din acest an cu multe teme de contemplat, integrat, consolidat. 

2019 a fost si este de trecere, un an esential care marcheaza incheierea unor cicluri de viata, a unor etape lungi si vechi. Ne pregateste pentru 2020, un an care va aduce schimbari si restructurari fundamentale, epice, la nivel personal si colectiv. 

Ne propunem această seară de conștientizare și acordare la noile energii, la contextul de viață prezent, la ACUM, intr-un spațiu al recunoștinței, iertării, binecuvântării a tot și toate cele trăite. Un spațiu al ințelepciunii. In inima noastră. E important cum incheiem ceva, cu ce energie, cu ce perceptie. Pentru ca asta decide realitatea pe care o vom crea in 2020.

Ce-ar fi sa te impaci cu 2019, să-l primești cu ușurință exact așa cum a fost, să-l așezi în loc binecuvântat și să-l îmbrățișezi cu drag în momentul despărțirii?

Ce-ar fi dacă ai ințelege provocările pe care ți le-a adus, cu ochii inimii, stiind că toate ți-au fost utile? Ce-ar fi dacă ai vedea si la ce ți-au folosit?

Cum ar fi dacă ai fi recunoscător pentru absolut tot ce ai primit in 2019 și ai crea un spațiu de posibilităti noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul că nu ai primit incă ce ți-ai dorit? Dacă ai fi impăcat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2019? Ce crezi că devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an? 

Hai la aceasta seara eveniment, sa sarbatorim impreuna tot ce suntem si tot ce am adaugat vietii noastre in acest an!

DA, vreau să vin la DAR de 2019!

Data: 19. 12. 2019

Ora: 17:30h- 21:30h

Locatie: Va fi anunțată participanților

Investitie:

Inscriere: Pentru înscriere așteptăm intenția ta de participare la: nico.svarlefus@gmail.com

***Număr de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne scrii.

Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole