DAR de 2017. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 20 decembrie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - joi, 02 noiembrie 2017, 8266 vizualizari

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2017

Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență

20. 12. 2017, București

Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 5-a ediție.

Este despre acest an, despre 2017. Un an care, în percepția multora, a fost cu adevărat magic, deschizător de drum, cu posibilități noi, trăiri inedite. Plecam din acest an cu multe teme de contemplat...

A fost un an de creatie, de descoperire, de confruntare cu propria conștiință si cu propriul sine. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realității, "pierderi", aparente stagnări în realitatea fizică, uneori accelerări amețitoare sau pur si simplu trairi noi și de o intensitate fără precedent, toate au fost călătorii prețioase în interior.

Dar... fie alegem să primim anul 2017 ca pe un DAR și devenim astfel creatori de posibilități și alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supăra pe noi, pe anul 2017, pe lume, pe viață, și cărăm după noi toate aceste emoții, in 2018.

Ne propunem această seară de conștientizare și acordare la noile energii, la contextul de viață prezent, la ACUM, intr-un spațiu al recunoștinței, iertării, binecuvântării a tot și toate cele trăite. Un spațiu al ințelepciunii. In inima noastră.

Ce-ar fi sa te impaci cu 2017, să-l primești cu ușurință exact așa cum a fost, să-l așezi în loc binecuvântat și să-l îmbrățișezi cu drag în momentul despărțirii?

Ce-ar fi dacă ai ințelege provocările pe care ți le-a adus, cu ochii inimii, stiind că toate ți-au fost utile? Ce-ar fi dacă ai vedea si la ce ți-au folosit?

Cum ar fi dacă ai fi recunoscător pentru absolut tot ce ai primit in 2017 și ai crea un spațiu de posibilităti noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul că nu ai primit incă ce ți-ai dorit? Dacă ai fi impăcat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2017? Ce crezi că devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an? 

Hai la aceasta seara eveniment, sa sarbatorim impreuna tot ce suntem si tot ce am adaugat vietii noastre in acest an!

DA, vreau să vin la DAR de 2017!

Data: 20. 12. 2017

Ora: 17:30h- 22:30h

Locatie: Va fi anunțată participanților

Investitie:

 

Inscriere: Pentru înscriere așteptăm intenția ta de participare la: 

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168/ 0723 385 558 - Cristina Ciobanu - asistent si organizator workshop;

Număr de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne scrii.

 

Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole