DAR de 2016. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 21 decembrie 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 29 noiembrie 2016, 6369 vizualizari

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2016

Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență

21. 12. 2016, București

Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 4-a ediție.

Este despre acest an, despre 2016. Dar nu am greși deloc dacă am spune că, de fapt, este despre 9 ani care se încheie, despre un ciclu, o etapă semnificativă din viața noastră.

2016, în percepția multora dintre noi, a fost unul dintre cei mai insuflețiți, plini și pasionali ani, prin schimbările, agitația și deseori lipsa de consistență, dar și experientele inedite pe care le-a continut. Totuși, de mult nu am avut atâta disponibilitate să ne mișcăm înainte și să finalizăm ceea ce poate de ani de zile amânam.

A fost un an de bilanț, de clarificare, de confruntare cu propria conștiință. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realității, "pierderi", aparente stagnări în realitatea fizică, uneori accelerări amețitoare sau pur si simplu trairi noi și de o intensitate fără precedent, toate au fost călătorii prețioase în interior.

Ne-am confruntat cu rezistențele noastre, ne-am încrâncenat, am fost puși față în față cu fricile și inhibițiile cele mai ascunse și puternice.

Dar... fie alegem să primim anul 2016 ca pe un DAR și devenim astfel creatori de posibilități și alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supăra pe noi, pe anul 2016, pe lume, pe viață, și cărăm după noi toate aceste emoții, in 2017. Ca și când am avea pantofii murdari pe talpa și lăsăm urme peste tot, la fel se întamplă când nu completăm o relație cu ceva sau cineva... ducem toate resentimentele, frustrările, fricile, mai departe și repetăm scenariul. 

De aceea, ne propunem această seară de conștientizare și acordare la noile energii, la contextul de viață prezent, la ACUM, intr-un spațiu al recunoștinței, iertării, binecuvântării a tot și toate cele trăite. Un spațiu al ințelepciunii. In inima noastră.

Ce-ar fi sa te impaci cu 2016, să-l primești cu ușurință exact așa cum a fost, să-l așezi în loc binecuvântat și să-l îmbrățișezi cu drag în momentul despărțirii?

Ce-ar fi dacă ai ințelege provocările pe care ți le-a adus, cu ochii inimii, stiind că toate ți-au fost utile? Ce-ar fi dacă ai vedea si la ce ți-au folosit?

Cum ar fi dacă ai fi recunoscător pentru absolut tot ce ai primit in 2016 și ai crea un spațiu de posibilităti noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul că nu ai primit incă ce ți-ai dorit? Dacă ai fi impăcat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2016? Ce crezi că devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an? 

DA, vreau să vin la DAR de 2016!

Data: 21. 12. 2016

Ora: 17:30h- 22:30h

Locatie: Va fi anunțată participanților

Investitie:

 

Inscriere: Pentru înscriere așteptăm intenția ta de participare la: 

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168/ 0723 385 558 - Cristina Ciobanu - asistent si organizator workshop;

Număr de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne scrii.

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/1267839969946016/

Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole