DAR de 2015. Workshop 17 decembrie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 26 noiembrie 2015, 2025 vizualizari
DAR de 2015. Workshop 17 decembrie 2015, Bucuresti

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2015

Cu Recunostinta, Acceptare, Constienta

17 decembrie, Bucuresti

2015 a fost unul dintre cei mai intensi, plini si provocatori ani, pentru multi dintre noi, prin schimbarile si experientele inedite pe care le-a continut. Totusi nicicand nu am primit mai multa constienta apropo de cine suntem. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realitatii, "pierderi", aparente stagnari in realitatea fizica sau pur si simplu trairi noi si de o intensitate fara precedent, toate au fost calatorii pretioase in interior. Ne-am confruntat cu rezistentele noastre, ne-am incrancenat, am fost pusi fata in fata cu fricile si inhibitiile cele mai ascunse si puternice. In acelasi timp, ne-am ridicat deseori cu si mai mult constienta din fiecare traire si spatiu, din fiecare moment de durere sau de incercare. Si cu mai multa iubire. 

Dar... fie alegem sa primim anul 2015 ca pe un DAR si devenim astfel creatori de posibilitati si alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supara pe noi, pe anul 2015, pe lume, pe viata, si caram dupa noi toate aceste emotii, in 2016. Ca si cand am avea pantofii murdari pe talpa si lasam urme peste tot, la fel se intampla cand nu completam o relatie cu ceva sau cineva... ducem toate resentimentele, frustrarile, fricile, mai departe si repetam scenariul. 

De aceea, ne propunem aceasta seara de constientizare si acordare la noile energii, la contextul de viata prezent, la ACUM, intr-un spatiu al recunostintei, iertarii, binecuvantarii a tot si toate cele traite. Un spatiu al intelepciunii. In inima noastra.

Ce-ar fi sa te impaci cu 2015, sa-l primesti cu usurinta exact asa cum a fost, sa-l asezi in loc binecuvantat si sa-l imbratisezi cu drag in momentul despartirii?

Ce-ar fi daca ai intelege provocarile pe care ti le-a adus, cu ochii inimii, stiind ca toate ti-au fost utile? Ce-ar fi daca ai vedea si la ce ti-au folosit?

Cum ar fi daca ai fi recunoscator pentru absolut tot ce ai primit in 2015 si ai crea un spatiu de posibilitati noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul ca nu ai primit inca ce ti-ai dorit? Daca ai fi impacat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2015? Ce crezi ca devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an? 

Data: 17 decembrie

Ora: 17:30h

Locatie: Va fi anuntata participantilor

Investitie:

Inscriere: Pentru inscriere asteptam intentia ta de participare la: 

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168 - Cristina Ciobanu - asistent si organizator workshop;

Numar de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere si achitarea integrala a taxei de participare.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne scrii.

Te asteptam cu drag si bucurie!
Astro Shop

Cele mai noi articole