DAR de 2013! Workshop, 19 decembrie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 05 decembrie 2013, 1481 vizualizari
DAR de 2013! Workshop, 19 decembrie, Bucuresti

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la ultimul eveniment al acestui an:

DAR de 2013!

Cu Recunostinta, Acceptare, Constienta

19 decembrie, Bucuresti

2013 a fost, poate, cel mai provocator an, pentru majoritatea dintre noi. Niciodata nu am simtit mai puternic fiecare experienta care ne-a impins in apele adanci ale emotiilor, totusi nicicand nu am primit mai multa constienta apropo de cine suntem. Am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realitatii, "pierderi", cu alte cuvinte, calatorii lungi si intense in interior. Ne-am confruntat cu rezistentele noastre cele mai mari, ne-am incrancenat, am fost pusi fata in fata cu fricile si inhibitiile cele mai ascunse si puternice. 

Dar... fie alegem sa primim anul 2013 ca pe un DAR si devenim astfel creatori de posibilitati si alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supara pe noi, pe anul 2013, pe lume, pe viata, si caram dupa noi toate aceste emotii, in 2014. Ca si cand am avea pantofii murdari pe talpa si lasam urme peste tot, la fel si cand nu am completat o relatie cu ceva sau cineva, ducem toate resentimentele, frustrarile, fricile, mai departe si repetam scenariul. 

De aceea, ne propunem aceasta seara de constientizare si acordare la noile energii, la contextul de viata prezent, la ACUM, intr-un spatiu al recunostintei, iertarii, binecuvantarii a tot si  a toate cele traite. 

Ce-ar fi sa te impaci cu 2013, sa-l primesti cu usurinta exact asa cum a fost, sa-l asezi in loc binecuvantat si sa-l imbratisezi cu drag in momentul despartirii?

Ce-ar fi daca ai intelege provocarile pe care ti le-a adus, cu ochii inimii, stiind ca toate ti-au fost utile? Ce-ar fi daca ai vedea si la ce ti-au folosit?

Cum ar fi daca ai fi recunoscator pentru absolut tot ce ai primit in 2013 si ai crea un spatiu de posibilitati noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul ca nu ai primit inca ce ti-ai dorit? Daca ai fi impacat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2013? Ce crezi ca devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an? 

Data: 19 decembrie

Ora: 18:00

Loc: Va fi anuntat participantilor

Investitie:

Inscriere: Pentru inscriere asteptam intentia ta de participare la: 

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168 - Cristina Ciobanu - asistent si organizator/coordonator workshop;

Numar de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne scrii.

Te asteptam cu drag si bucurie!
Astro Shop

Cele mai noi articole