Cursuri ThetaHealing, din 31 octombrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - marti, 28 octombrie 2014, 1514 vizualizari
Cursuri ThetaHealing, din 31 octombrie 2014

Vrei sa stii cum sa faci schimbari in viata ta cu usurinta?

Vrei sa stii ca poti sa-ti creezi viata asa cum ti-o doresti?

Vrei sa stii cum sa-ti atingi cel mai inalt potential?

Cursuri ThetaHealing®

Tot auzim ca realitatea interioara ne creaza realitatea exteriora, ca suntem ceea ce gandim, ca evenimentele din viata noastra se repeta si ca nu putem sa mergem mai departe pana nu ne invatam lectiile. Dar ce inseamna asta si cum putem face alegeri si schimbari cu bucurie, usurinta si glorie?

Theta Healing pune la dispozitie o practica de tehnici care permit identifcarea si schimbarea modelelor de viata stocate sub forma de convingeri de baza, genetice, istorice sau suflet, fie auto-provocate sau impuse.  

In cursul de baza invatam sa identificam convingerile sau credintele limitative, care nu servesc sau nu mai servesc scopului nostru in viata, precum și de a practica eliminarea si schimbarea acestora, atat la noi cat si la altii.

Cursul ThetaHealing® Avansat extinde informatiile de la Seminarul de baza si ne deschide pentru intelegerea in profunzime a celor sapte planuri de existenta care ne inconjoara. Ne ajuta sa dam la o parte obstacolele din calea intuitiei si sa acceleram vindecarea.

Cursul Jocul Vietii a fost creat pe baza unor cazuri de success din viata reala si ofera o oportunitate de a elimina convingerile limitative specifice si de a insufla sute de sentimente pentru a atinge un success mai mare in viata personala si in cariera.

Facilitator: Alina Ionescu, Instructor & Consultant autorizat ThetaHealing® 

Pentru inscriere si informatii suplimentare:

e-mail: alina@terapietheta.ro

telefon 0724 271 183

www.terapietheta.ro
Astro Shop

Cele mai noi articole