Cursuri online pentru dezvoltare personala de la Aimee.ro

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 30 august 2013, 1337 vizualizari
Cursuri online pentru dezvoltare personala de la Aimee.ro

Stim ca exista momente in care simti ca ai nevoie de ceva mai mult decat de ajutorul unui prieten.

Si nu neglijam nici zilele in care sfaturile din exterior nu se potrivesc cu experienta noastra de viata.

Si da, exista si perioade in care tot ceea ce credeai ca te poate ajuta, te indeparteaza de scopul tau. 

Te regasesti in aceste scenarii, nu-i asa?

Si noi. Tocmai de aceea…

 am creat un instrument care sa te ajute in aceste situatii: o serie de cursuri online. 


Care sunt avantajele pe care aceste cursuri online de dezvoltare personala ti le ofera?

• economisesti timp 

• le primesti direct in e-mail-ul tau

• iti oferim o lectie pe saptamana, astfel nu te vei incarca cu prea multe informatii si vei avea timp sa reflectezi la lectia respectiva

• iti ofera flexibilitate deoarece nu trebuie sa fii intr-un anumit loc la o anumita ora

• investitia este mica in comparatie cu investitia intr-un curs clasic


Dar avantajele la nivel emotional?

• teoria este insotita de sfaturi practice si concrete

• exercitiile din finalul fiecarui capitol iti dau posibilitatea de a te autoanaliza si de a te autodisciplina

• ne poti adresa intrebari pe care poate nu ai avea curajul sa le adresezi intr-o sala de curs alaturi de alti oameni

• ai ocazia sa te (re)descoperi si sa iti (re)evaluezi relatia cu tine si cu ceilalti

• poti descoperi o perspectiva diferita de a ta care iti va oferi solutii neasteptate


Iata care sunt cele 7 cursuri online pe care ti le oferim:

Acest curs online iti reaminteste ca relatia cu propriul corp ar trebui sa devina o constanta a vietii tale. Vei gasi o serie de exercitii prin care iti poti armoniza corpul fizic cu cel mental, emotional si spiritual. Astfel, vom intelege ca diferite aspecte ale vietii noastre precum sanatatea, fericirea, increderea in sine depind de relatia cu propriul corp.

Cele 5 module te ajuta sa intelegi  frumusetea ca o intrepatrundere a exteriorului cu interiorul. Vei descoperi convingerile care te impiedica sa te accepti. De asemenea, vei gasi o serie de sfaturi practice pentru a te accepta. Fie ca privesti in oglinda sau in propria fiinta.

Vrei sa inveti sa spui “NU”? Iti doresti sa nu te descarci pe ceilalti atunci cand esti furios? Nu stii cum sa spui lucrurilor pe nume fara sa te temi ca ii vei rani pe ceilalti? Atunci acesta face parte din categoria de cursuri online de care ai nevoie.

Iti incepi mereu zilele cu o grija in minte sau cu un zambet pe fata? Ai vrea sa te bucuri de viata, dar nu reusesti din cauza grijilor? Acest curs iti va arata ca grijile sunt preponderent mentale. Si, desigur, iti va oferi o serie de sfaturi practice pentru a le depasi.

Cursul nostru se adreseaza celor care vor sa se initieze in tainele meditatiei. De asemenea, daca vrei sa introduci meditatia in rutina ta zilnica sau daca vrei sa te relaxezi, acest curs online iti va oferi tehnicile concrete pentru a realiza acest lucru. 

Aceasta este un aspect al vietilor noastre care necesita constant ingrijire. Te respecti suficient de mult sau ai o stima de sine scazuta? Acest curs te va ajuta sa gasesti raspunsul la acestei intrebari. Si sa imbunatatesti aspectele care necesita revizuire.

Cursul acesta este o aprofundare a celui anterior. Motivul? Respectul de sine este strans conectat cu diferite aspecte ale vietii noastre: aparitia unor boli, probleme de familie sau relatii disfunctionale. Cursul ne ajuta sa descoperim aceste elemente in viata noastra si sa gasim solutii concrete pentru a ne imbunatati procesul de dezvoltare personala.


Daca nu am fost suficient de convingatori…

…iata ce au spus cei care au achizitionat o parte din aceste cursuri online:

“Multumesc pentru cursul , e foarte bun, chiar m-a ajutat sa-mi creasca respectul de sine si increderea in sine; si am descoperit cu cine ma compar si vis-a-vis de ce aspecte ma compar cu ceilalti.” Cristina

“M-a ajutat mult cursul despre asertivitate, drept urmare am si luat cuvantul pentru mine, adica pentru drepturile ce mi se cuveneau la serviciu. Colegilor nu le-a venit sa creada ca am deschis gura, bineinteles ca mi-am sustinut punctul de vedere pe un ton normal si calm.” Cristina

“Va multumesc pentru tot, va asigur ca aceste module imi sunt de mare ajutor. Am inceput sa am mai multa incredere in mine, sa ma respect mai mult, incerc sa-mi creez cai spre fericire….”Irina

Daca am fost suficient de convingatori…

…te asteptam sa te inscrii la seria de cursuri online Aimee.ro si Damaideparte.ro! Astro Shop

Cele mai noi articole