Curs: Eliberarea Tensiunii Interioare- autor Sergey Matveev, București 28 - 29 Februrie - 1 Martie 2020

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 17 ianuarie 2020, 2242 vizualizari

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet. Imbinarea corectă a acestor elemente oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică.

Faptul ca pacientul este eliberat la nivel emoțional/psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate – printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung. Are loc o transformare în bine pe toate planurile.
Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.

Ce este metoda de eliberare a tensiunii interioare/eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici:

 

Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.

Aceasta metoda va permite sa relaxati o persoana aplicand mainile, cu ajutorul anumitor manipulari si tehnici. Se elibereaza tensiunea musculara, emotionala si oboseala. Are loc restabilirea echilibrului psiho-emotional si echilibrarea energetica a corpului. Se elibereaza blocajele atat la nivel psihic cat si fizic, se vindeca nevrozele. Se intareste sistemul nervos si  reapare (se restabileste) linistea sufleteasca. Se imbunatateste circulatia limfatica si sangvina,  toate organele oxigenandu-se, de la extremitati pana la creier. Se imbunatateste metabolismul, se intareste imunitatea.

La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.

Despre autor si instructor:

Sergey Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei. S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 20 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Cursuri predate:

- Corecția Bioenergetică
- Eliberarea tensiunii interioare
- Masajul psihofiziologic profund


Detalii de participare
Orașul București:  28-29 Februarie - 1 Martie 2020  interval orar 9.00-17.00

Înscrierile se fac la terapiebucuresti@gmail.com sau la 0769231018. După solicitarea înscrierii, vă vom trimite datele pentru avansul prin care vă asiguraţi locul la curs. Avansul este de 1000 Ron.

Data limită pentru înscriere este 10 Februarie 2020

Costul cursului este de 2200 lei. În acest preţ aveţi inclus: materiale didactie, gustări, băuturi, certificate de participare.

Cursul se desfășoară în limba rusă cu traducere în limba română.Vă așteptăm să petrecem împreună 3 zile pline de informații constructive pentru cariera dumneavoastră,  la acest curs special și unic în România.

Cunoștințele obținute vor putea fi folosite si integrate în orice terapie aplicată de dumneavoastră.

Testimoniale cursanți si pacienti din alte cursuri cu metodele S.P. Matveev:

"Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere."

"Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac. Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!"

"Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!"Svetlana V.

"Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!"

"Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se ...... greu. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intradevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!" Natalia

"Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara dar si zbor. Cate planuri, cate oferte."

"A trecut deja ceva timp de cand ati lucrat cu mine. Dar simt........ ca pacea, linistea si increderea au devenit ...... . Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!"

 

Astro Shop

Cele mai noi articole